Mini-jack - XLR kabels - Tasker C118Mini Jack XLR

Een mini Jack XLR kabel kopen doet u natuurlijk bij ons: Viking Cable. Het verkopen van enkel kwaliteitskabels en connectoren is wat wij erg belangrijk vinden. Dit doen wij onder andere door kabels van de topmerken Tasker, Titanex, Neutrik, Keraf en Harting te verkopen. Mocht uw wens er niet tussen zitten? Ook dan is er geen probleem. Wij hebben namelijk een werkplaats waar wij alle gewenste kabels op maat kunnen maken. Letterlijk alle specificaties kan Vicking Cable precies maken. Wilt u hier meer over weten? Klik dan op de button ‘maatwerk’, links bovenin de pagina.

Over Viking Cable

Viking Cable is dé expert in bekabeling voor audio-, licht- en hifi-toepassingen. In onze eigen werkplaats worden alle kabels, zoals uw microfoonkabel, multikabel of speakerkabel volgens de wens van de klant op maat gemaakt. We gebruiken enkel audio kabels en connectoren van topmerken zoals Tasker, Neutrik, Syntax LK en Harting. Naast audio kabels leveren wij ook schuko stroomkabel van een zeer degelijke kwaliteit van Titanex en Keraf. Alle producten van Viking Cable zijn met de hand samengesteld, gesoldeerd en gecontroleerd. Zo garanderen we de beste kwaliteit.

Voordelen van Viking Cable

Waarom u uw Mini Jack XLR kabels bij Viking Cable zou moeten kopen? Bij ons krijgt u:

  • Handgemaakte kwaliteitskabels
  • Custom bekabeling op aanvraag
  • Kwalitatieve merken
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • Alle mogelijke kabellengtes

Voor de mini jack XLR kabels van Viking Cable wordt gebruik gemaakt van het topmerk Tasker (C121). We hebben ook kabels in het assortiment die geschikt zijn om een RCA kabel te verlengen. Daarnaast kunt u per kabel de gewenste lengte selecteren. Wilt u een kabel langer dan 25 meter? Dan kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice.

Online mini Jack XLR kabels bestellen

U kunt gemakkelijk mini Jack XLR kabels bij Viking Cable kopen. Als u een bestelling plaatst van boven de honderd euro, worden uw jack kabels gratis verzonden. Wij vinden het belangrijk dat uw bestelling zorgvuldig verzonden wordt, daarom maken wij altijd gebruik van een Track & Trace code. Wilt u liever uw jack kabels zelf ophalen? Dat kan op afspraak bij Viking Cable in Valkenswaard. U kunt er bij het afhalen voor kiezen om uw jack kabels contant of gepast af te rekenen. Voor jack kabels kopen bent u bij Viking Cable overduidelijk aan het juiste adres.

Viking Cable Custom audio kabels
Dr. Ariensstraat 32 5554TR Valkenswaard NL
+31 (0)40 8437779 [email protected]