Insertiekabel - Tasker C121Instertiekabels

Hieronder vindt u ons assortiment aan insertiekabels. We hebben drie verschillende insertiekabels: Insertiekabel Jack, Insertiekabel XLR en Insertiekabel XLR verguld. Voor alle insertiekabels van Viking Cable wordt gebruik gemaakt van de Tasker C121. Dit is een dubbele kabel die erg degelijk is. Als u op ‘meer informatie’ drukt, kunt u alles over de betreffende insertiekabel lezen. Bij iedere kabel is het mogelijk om ze van kleurcodering te voorzien. De codering wordt in eerste instantie enkel op de male connector aangebracht. Indien anders gewenst kunt u contact opnemen met de klantenservice. Eén ding is zeker: voor een kwalitatieve insertiekabel bent u bij Viking Cable aan het juiste adres!

Uw Tasker C121 koopt u bij Viking Cable

Bij Viking Cable koopt u enkel kabels van de beste kwaliteit. Zo kunt u bij ons insertiekabels kopen van Tasker C121. Wij verkopen echter ook kabels van andere topmerken, zoals: Keraf, Neutrik, Titanex en Harting. Naast het standaard assortiment dat Viking Cable levert, levert ze ook maatwerk. Wij maken en leveren bijna alle audio-bekabeling exact volgens uw specificaties. Hierbij kunt u denken aan een kabel met DIN-connectoren voor uw oude versterker of een spinner voor uw mengtafel. Als u op de button ‘maatwerk’ klikt, kunt u een greep uit alle mogelijkheden lezen.

Insertiekabels

Bij Viking Cable bent u een het juist adres voor een kwalitatieve insertiekabel. Het bestellen van uw Tasker C121 gaat dan ook erg gemakkelijk. U klikt op de kabel naar wens en drukt vervolgens op ‘In winkelwagen’. De rest volgt zich dan vanzelf. Is uw bestelling boven de honderd euro? Dan hoeft u bij ons geen verzendkosten te betalen. Wij vinden het altijd erg belangrijk dat uw product veilig verzonden wordt. Viking Cable maakt daarom altijd gebruik van een Track & Trace code. Zo ziet u precies wanneer uw insertiekabels geleverd worden.

Viking Cable Custom audio kabels
Dr. Ariensstraat 32 5554TR Valkenswaard NL
+31 (0)40 8437779 [email protected]