Microfoonkabel / XLR kabel

Bent u op zoek naar een microfoonkabel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij, van Viking Cable, zijn expert op het gebied van bekabeling voor audio-, licht- en hifi-toepassingen. Als u speciale wensen heeft, kunnen wij in onze werkplaats uw microfoonkabels op maat maken. Daarnaast hebben wij drie verschillende lijnen microfoonkabels in ons standaard assortiment: standaard, pro en dubbel. We gebruiken uitsluitend kabels en connectoren van topmerken zoals Tasker en Neutrik. Voor een microfoonkabel kopen bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Soorten microfoonkabels

Wij hebben viek soorten microfoonkabels:

  • Standaard: Voor de Standaard lijn microfoonkabel van Viking Cable wordt gebruik gemaakt van Tasker C301. Dit is een zeer soepele kabel. Uitermate geschikt voor live toepassingen;
  • Road: Voor de Road lijn microfoonkabel van Viking Cable wordt gebruik gemaakt van Tasker C128. Dit is een zeer degelijke kabel met 0,35mm2 geleiders en een gevlochten mantel.
  • Pro: Voor de Pro lijn microfoonkabel van Viking Cable wordt gebruik gemaakt van Tasker TSK1026. Dit is een zeer degelijke kabel met een superieure signaaloverdracht. Uitermate geschikt voor installatie toepassingen en bij gebruik voor lange overbruggingen. Ook in live situaties is deze kabel prima inzetbaar;
  • Dubbel: Voor de Dubbel lijn microfoonkabel van Viking Cable wordt gebruik gemaakt van Tasker TSK1042. Dit is een mooie dubbele microfoonkabel. Uitermate geschikt voor zowel installatie als live toepassingen.

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie over de betreffende microfoonkabel.

Maatwerk microfoonkabels

Naast onze drie standaard microfoonkabels, kunt u bij ons ook maatwerk microfoonkabel kopen. Viking Cable kan namelijk elke kabel exact volgens uw specificaties maken. Al onze microfoonkabels en andere producten zijn met de hand samengesteld, gesoldeerd en gecontroleerd. Wij garanderen u daarom de beste kwaliteit aan microfoonkabels. Viking Cable werkt ook op locatie om de door u gewenste bekabeling te installeren.

Viking Cable Custom audio kabels
Dr. Ariensstraat 32 5554TR Valkenswaard NL
+31 (0)40 8437779 info@vikingcable.nl