Speakon speakerkabels van de hoogste kwaliteit | Viking CableSpeakon Speakerkabels

Bent u op zoek naar Speakon speakerkabels? Dan bent u bij Viking Cable aan het juiste adres! Wij hebben verschillende soorten Speakon speakerkabels in ons assortiment. Een goede speakerkabel is essentieel voor de geluidskwaliteit van uw installatie. Met een Speakon speakerkabel bent u gegarandeerd van de juiste kwaliteit en kunt u het geluid overbrengen dat u wilt laten horen.

Waarom uw Speakon speakerkabels bij ons bestellen?

Viking Cable biedt u niet alleen de beste Speakon speakerkabels, nee we bieden u nog veel meer. Kies dan ook voor ons om uw speakerkabels van de beste kwaliteit te bestellen want bij ons krijgt u:

  • Hoogwaardige kwalitatieve merken
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • Alle mogelijke kabellengtes
  • Handgemaakte kwaliteitskabels
  • Custom bekabeling op aanvraag

 

Bij ons krijgt u dus meer dan alleen de beste Speakon speakerkabels, bij ons krijgt u ook de beste service en kunt u alle mogelijke kabellengtes bestellen. Wat u dus ook wilt, wij regelen het voor u! Alle producten die wij leveren zijn van de beste merken en van de hoogste kwaliteit. Om deze kwaliteit te garanderen worden alle producten bij ons met de hand samengesteld, gesoldeerd en gecontroleerd. Zo bent u bij Viking Cable altijd gegarandeerd van producten van de hoogste kwaliteit. 

Dikke of dunne kabels?

Bij het kopen van uw speakerkabels moet u ook nadenken over de dikte hiervan. Dikkere kabels geven over het algemeen een betere geluidskwaliteit, zeker wanneer u erg lange kabels nodig hebt. Kies dan dus ook voor een dikkere kabel naarmate u meer afstand moet overbruggen. Een dikkere kabel heeft namelijk minder weerstand en dat zal de signaaloverdracht ten goede komen.

Denk daarnaast ook aan de lengte van de kabel! U kunt namelijk beter wat meer meters overhouden dan te kort komen, houd dan wel ook het bovenstaande over de dikte van de kabel in gedachten.

Wilt u bij ons uw speakerkabels op maat laten maken? Dat is geen probleem, wij leveren namelijk ook gewoon maatwerk. Door ons maatwerk weet u zeker dat u de juiste Speakon speakerkabels in huis haalt. Welke kabel u ook nodig heeft, wij kunnen deze helemaal volgens uw specificaties maken!

Viking Cable Custom audio kabels
Dr. Ariensstraat 32 5554TR Valkenswaard NL
+31 (0)40 8437779 [email protected]