Audiokabels - Kabel per meter

Bij lengtes onder 100 meter wordt de kabel altijd aan 1 stuk geleverd


Op deze pagina kunt u het assortiment van Viking Cable aan Tasker kabels vinden. Deze audiokabels kunt u per meter bestellen. We hebben een breed assortiment. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere microfoonkabels, signaalkabels, audiokabels, luidsprekerkabels en stroomkabels. De Tasker C288 4x2.50mm² professionele luidsprekerkabel is een van de juweeltjes in ons assortiment aan Tasker kabels. Deze Tasker kabel is een ronde zeer flexibele vier aderige professionele luidspreker kabel. Hij is zeer geschikt voor professioneel gebruik en kan erg gemakkelijk steeds opnieuw op- en afgerold worden. Bent u toch op zoek naar een microfoonkabel? Dan is de Tasker TSK1042 2x2x0.22 mm² balanced microfoonkabel misschien wel wat voor u. Dit is een dubbele flat microfoonkabel die éxtra flexibel is. Voor al onze Tasker kabels geld dat mocht u er honderd of meer bestellen, dat u 10% in kosten bespaart. Kijk gerust even rond in onze webshop. Mocht u er niet uitkomen of wilt u een kabel op maat laten maken? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder en kunnen iedere kabel precies naar uw specificaties maken. Bij Viking Cable bent u aan het juiste adres voor Tasker kabels. Alle prijzen die u ziet zijn per kabel per meter.

Audiokabel per meter

Naast de hiervoor genoemde luidspreker- en microfoonkabels, hebben wij ook signaalkabels, audiokabels, gitaarkabels en stroomkabels in ons assortiment zitten. Waaronder de gitaarkabel Tasker TSK1032 1x52mm² professionele gitaarkabel. Dit is een supreme flexibele gitaar kabel en wij durven gerust te zeggen dat dit pareltje in de top van de gitaarkabels zit. Deze kabel heeft een Carbon Screen en high density dielectric. De Tasker C285 1x 0.50mm² signaalkabel is een zeer flexibele kabel in de sheath kleur zwart en is maar liefst honderd procent afgeschermd. Wat betreft de stroomkabels, is de Tasker C285 1x 0.50mm² signaalkabel een zeer degelijke optie. Dit is een stroomkabel die geschikt is tot 16A. Het is een professionele 230V verlengkabel met een slijtvaste neopreen buitenmantel.

Koop uw kabel per meter bij Viking Cable!

Benieuwd naar de specificaties van de betreffende Tasker kabels? Klik dan eens op de kabel naar wens. Daar ziet u alle benodigde specificaties. Alle prijzen zijn per audiokabel per meter. Heeft u een speciale wens en zit deze niet tussen ons assortiment? Dan kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice van Viking Cable. Wij maken graag uw product in onze werkplaats op maat. Plaatst u een bestelling boven de honderd euro? Dan worden uw Tasker kabels gratis verzonden. Wij vinden het daarnaast belangrijk dat uw bestelling zorgvuldig verzonden wordt, daarom maken wij te allen tijde gebruik van een Track & Trace code. Maar u kunt uw producten ook altijd op afspraak afhalen bij Viking Cable in Valkenswaard. Om al deze redenen kunnen wij één ding met zekerheid zeggen: voor een audiokabel per meter bent u bij Viking Cable aan het juiste adres.

Viking Cable Custom audio kabels
Dr. Ariensstraat 32 5554TR Valkenswaard NL
+31 (0)40 8437779 info@vikingcable.nl