Kabel per meter - Audiokabels

Op het ogenblik dat u een bepaald toestel aankoopt zult u doorgaans altijd kunnen vaststellen dat er standaard een kabel wordt meegeleverd. Dit type kabel doet op zich waarschijnlijk gewoon wat u er van verwacht, maar het is mogelijk dat deze bijvoorbeeld niet over de gewenste lengte beschikt. Een te korte kabel kan erg vervelend zijn en kan er zomaar voor zorgen dat u de beoogde aansluiting niet kunt realiseren. Een te lange kabel is dan op haar beurt weer vervelend omdat u geconfronteerd wordt met heel wat overbodige lengte die een slordig effect realiseert. Gelukkig bestaat er hier een uitstekende oplossing voor. Een kabel per meter bestellen hier bij Viking Cable zorgt er namelijk voor dat u altijd kunt genieten over de meest optimale lengte voor uw kabel(s).

Waarom kabels per meter bestellen?

Vandaag de dag kan er worden vastgesteld dat er zowel in particuliere woningen als binnen de professionele sector gebruik wordt gemaakt van een enorme hoeveelheid aan kabels. Verschillende signalen mogen dan wel draadloos verzonden kunnen worden, dat neemt niet weg dat bepaalde kabels (zeker binnen de professionele industrie) onmisbaar zijn. Veel mensen schrikken er bijgevolg van dat ze, naargelang het aantal toestellen waarover ze beschikken, in één klap met een enorme hoeveelheid aan kabels worden geconfronteerd. Wanneer bepaalde kabels dan bijvoorbeeld veel te lang zijn oogt het resultaat extra slordig en kan het voor onnodige verwarring zorgen. Een kabel per meter bestellen zorgt er voor dat u zich op dit vlak helemaal nergens zorgen om hoeft te maken.

Welke kabels kunnen per meter worden besteld?

Viking Cable mag zich de absolute expert in kabels noemen. Dit zorgt er voor dat wij onze klanten steeds een zo compleet mogelijk assortiment willen voorschotelen. Heeft u vastgesteld dat de standaard afmetingen waarin bepaalde kabels verkrijgbaar zijn niet meteen weten te voldoen aan de door u vooropgestelde verwachtingen? Bent u bijgevolg op zoek naar een kabel welke u gewoon per meter kunt bestellen? In dat geval is het goed om te weten dat u bij ons aan het juiste adres bent voor de volgende kabels:

  • Microfoonkabels
  • Signaalkabels
  • Speakerkabels
  • Digital / MX kabels
  • Multikabels
  • Diverse andere kabels

Een kabel per meter bestellen zorgt er altijd voor dat een grote frustratie van niet alleen professionelen, maar ook particulieren kan worden voorkomen. Zij worden vaak geconfronteerd met ofwel een veel te lange kabel ofwel een exemplaar die net te kort is. De door u gewenste kabel per meter bestellen biedt op dit vlak de perfecte oplossing!

Kabels op maat voorzien van een absolute topkwaliteit

Een kabel per meter kunnen bestellen is uiteraard slechts één ding. Daarnaast moet er namelijk ook rekening worden gehouden met de kwaliteit waar de kabel over beschikt. Een absoluut pareltje is bijvoorbeeld onze Tasker C288 4x2.50mm2 professionele luidsprekerkabel. Ze leent zich op uitermate fantastische wijze voor professioneel gebruik en bovendien is het mogelijk om ze zeer eenvoudig terug op- of af te rollen. Hierdoor beschikt u over een zeer duurzame kabel waar u ongetwijfeld gedurende een lange tijd genot van zult ondervinden. Heeft u eerder nood aan een gitaarkabel op maat van uw wensen? Kies dan onder meer voor onze Tasker TSK1032 1x52mm2. Deze kabel beschikt over een super flexibel karakter en mag zich tot de absolute top in haar segment rekenen. De kabel is voorzien van een carbon screen en high density dielectric. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, welk type kabel u ook per meter wenst aan te kopen, het behoort hier bij Viking Cable allemaal tot de mogelijkheden!

Korting bij bestelling van minimaal 100 exemplaren

Viking Cable staat er om bekend alles in het werk te stellen om haar artikelen tegen een zo scherp mogelijke prijs aan te bieden aan haar klanten. Dat blijkt meteen uit het standaard prijskaartje dat aan al onze kabels is verbonden, maar er is meer. Wij zijn er trots op dat verschillende grote partijen er steevast voor kiezen om hun kabels bij ons aan te kopen. Zij waarderen niet alleen de service en kwaliteit van onze dienstverlening en artikelen, maar ook het interessante prijskaartje dat er aan verbonden is. Bestelt u namelijk van één type kabel minimum 100 exemplaren? In dat geval kunt u steeds rekenen op een mooie korting op het bestelbedrag van 10 procent. Op deze manier worden uw maatwerk kabels nog goedkoper!

Ook op zoek naar een kabel per meter?

Na het lezen van de informatie op deze pagina mag het ondertussen wel duidelijk zijn dat er tal van verschillende voordelen zijn verbonden aan het bestellen van kabels per meter. Indien u hier eveneens interesse in heeft zal het u bovendien goed doen om te horen dat wij het kopen van een kabel per meter steeds mogelijk maken tegen een zeer interessante prijs. Of u nu nood heeft aan een bepaalde microfoonkabel, een signaalkabel of een ander type van kabel, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Zoals eerder reeds aangegeven voorzien wij bovendien bij een bestelling van minimaal 100 keer dezelfde kabel een korting van 10 procent en daarnaast worden er bij een bestelling ter waarde van minimaal 100 euro geen verzendkosten in rekening gebracht. Wilt u dus met andere woorden ook een kabel per meter bestellen? Zoek dan niet verder en haal ze vandaag nog in huis hier bij Viking Cable!

Viking Cable Custom audio kabels
Dr. Ariensstraat 32 5554TR Valkenswaard NL
+31 (0)40 8437779 [email protected]