Jack kabel

Bij Viking Cable kunt u terecht voor verscheidende jack kabels. Zo bieden wij bijvoorbeeld de Tasker TSK 1032 gitaarkabel aan. Deze jack kabel is uitermate geschikt voor live toepassingen en is een zeer degelijke kabel met een superieure signaaloverdracht. Daarnaast kunt u bij Viking Cable ook andere jack kabels kopen. Wat dacht u bijvoorbeeld van gebalanceerde jack kabels? Deze leveren wij in standaard-, dubbel- en pro-uitvoering. De pro uitvoering is uitermate geschikt voor installatie toepassingen en bij het gebruik voor lange overbruggingen. Wij bieden bovendien ook diverse ongebalanceerde jack kabels aan. Hierbij maken wij onder andere gebruik van Tasker C285 kabel.

Koopt u bij Viking Cable

Jack Kabels kopen? Dat doet u bij Viking Cable. Wij zijn namelijk dé expert op het gebied van bekabeling. Bekabeling voor zowel audio- als licht- als hifi-toepassingen. Wij vinden het belangrijk om hierbij enkel gebruik te maken van kabels en connectoren van topmerken als Tasker, Titanex, Neutrik en Keraf. Kunt u in de webshop niet vinden wat u zoekt? Dat is geen probleem. Wij maken namelijk in onze eigen werkplaats graag de door u gewenste kabels op maat. Viking Cable kan iedere kabel precies volgens uw specificaties maken. Zo kunnen wij ook continue de beste kwaliteit jack kabels garanderen.

Jack kabels kopen

Een jack kabel kopen kan bij Viking Cable gemakkelijk. Als u een bestelling plaatst van boven de honderd euro, dan worden uw jack kabels gratis verzonden. Wij vinden het belangrijk dat uw bestelling zorgvuldig verzonden wordt, daarom maken wij ten alle tijden gebruik van een Track & Trace code. Wilt u liever uw jack kabels zelf ophalen? Dat kan op afspraak bij Viking Cable in Valkenswaard. U kunt er bij het afhalen voor kiezen om uw jack kabels contant af te rekenen. Voor jack kabels kopen bent u bij Viking Cable overduidelijk aan het juiste adres.

Viking Cable Custom audio kabels
Dr. Ariensstraat 32 5554TR Valkenswaard NL
+31 (0)40 8437779 info@vikingcable.nl