Jack connector

Bij Viking Cable bent u aan het juiste adres voor losse connectoren. Bent u op zoek naar Jack connectoren? Wij hebben verscheidene Jack connectoren in ons assortiment. Wat dacht u van een mono jack connector? Of bent u eigenlijk op zoek naar een stereo jack connector? Viking Cable heeft het allemaal! En mocht de juiste jack connector er niet tussen zitten? Dat is geen probleem! Viking Cable kan iedere kabel namelijk precies volgens uw specificaties maken. Wij maken in onze werkplaats graag uw producten op maat.

Alle soorten connectoren hebben hun eigen specificaties. Viking Cable heeft bijvoorbeeld de Neutrik NP2X-AU-Silent jack mono van 6,3 mm in haar assortiment zitten. Dit is een zeer degelijk uitgevoerde Neutrik die ideaal is voor geruisloos in en uit prikken. Maar het maakt feitelijk niet uit welke losse connectoren u van Neutrik aanschaft: ze staan allen garant voor een zorgeloze verbinding tussen al uw apparatuur.

Aanbod van Viking Cable

Viking Cable is dé expert in bekabeling voor audio-, licht- en hifi-toepassingen. We gebruiken enkel audio kabels en connectoren van topmerken zoals Neutrik, Tasker, Syntax LK en Harting. Alle producten van Viking Cable zijn met de hand samengesteld, gesoldeerd en gecontroleerd. Zo garanderen we de beste kwaliteit. Naast allerlei soorten losse connectoren, kunt u bij Viking Cable ook verscheidene bijpassende accessoires verkrijgen. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor een kabelbinder, maar ook voor kleurringen voor zowel de Jack als voor de XLR zit u bij Viking Cable goed.

Plaatst u een bestelling boven de honderd euro? Dan worden uw producten gratis naar u verzonden. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat uw bestelling zorgvuldig verzonden wordt. Daarom maakt Viking Cable te allen tijde gebruik van een Track & Trace code. Wilt u liever uw producten afhalen? Dat kan ook altijd op afspraak bij Viking Cable in Valkenswaard. Een ding kunnen wij door alle voorgaande redenen met zekerheid zeggen: voor losse connectoren bent u bij Viking Cable aan het juiste adres!

Koop uw Jack connectoren bij Viking Cable

Koop vandaag nog uw Jack connectoren gemakkelijk bij Viking Cable. Plaats de gewenste producten in uw winkelmandje en bestel direct! Heeft u vragen of wilt u een product op maat laten maken? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag aan het perfecte, passende product.

Viking Cable Custom audio kabels
Dr. Ariensstraat 32 5554TR Valkenswaard NL
+31 (0)40 8437779 [email protected]