Gitaarkabel - Tasker TSK1032Bij Viking Cable bent u aan het juiste adres voor uw gewenste gitaarkabel of patchkabel. Wij hebben namelijk een ontzettend breed assortiment. Graag lichten wij een aantal van onze pareltjes toe. Zo kunt u bij ons de Patchkabel 2x haaks (10cm t/m 50cm) gitaarkabel kopen. Dit is een patchkabel met twee verhulde haakse Neutrik connectoren. Dit is overduidelijk een kwaliteits patchkabel met een perfect geluid; ideaal voor in uw pedalboard. Deze patchkabel is verkrijgbaar van 10 tot en met 50 cm. Daarnaast hebben wij ook de Silent gitaarkabel in ons assortiment zitten. Deze Tasker TSK1032 gitaarkabel is speciaal voor de veeleisende gitaristen en bassisten. Deze kabel is namelijk speciaal ontwikkeld door Tasker om het signaal van een (bas)gitaar zo goed mogelijk weer te geven. Het is een degelijke maar toch soepele kabel die is afgewerkt met vergulde Neutrik connectoren. Als u op de gitaarkabel klikt, kunt u de gitaarkabel per meter bestellen. Wilt u een kabel die langer is dan 25 meter? Dan kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Wij maken graag uw gitaarkabel in onze werkplaats op maat.

Gitaarkabel per meter

Wilt u een gitaarkabel kopen? Dan zit u op deze pagina wel goed. Voor alle gitaarkabels van Viking Cable wordt gebruik gemaakt van het merk Tasker. Dit is een zeer degelijke kabel met een superieure signaaloverdracht. Daarmee zijn de kabels uitermate geschikt voor live toepassingen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Silent gitaarkabel met gevlochten beschermkous? Ook deze kabel is speciaal voor de veeleisende gitaristen en bassisten. Ook deze gitaarkabel is speciaal ontwikkeld om het signaal zo goed mogelijk door te geven. Deze kabel is omgeven door een gevlochten kous van Techflex. Deze kous biedt extra bescherming aan de kabel en staat zo garant voor een nog langere levensduur! De NP2X-au-silent plug zorgt ervoor dat je deze kabel in en uit kunt pluggen zonder je versterker standby of uit te zetten. Deze plug maakt altijd eerst contact met aarde, hierdoor hoor je geen gekraak bij het in en uit pluggen. Wilt u een gitaarkabel per meter? Dan bent u bij Viking Cable aan het juiste adres.

Koop uw kabel per meter bij Viking Cable!

Bent u benieuwd geworden naar alle specificaties van de betreffende gitaarkabel en patchkabel? Klik dan eens op de kabel naar wens. Alle prijzen zijn per gitaarkabel per meter. Heeft u een speciale wens en zit deze niet tussen ons assortiment? Dan kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice van Viking Cable. Wij maken namelijk graag uw product in onze werkplaats op maat. Plaatst u een bestelling boven de honderd euro? Dan worden kabels gratis verzonden. Wij vinden het daarnaast belangrijk dat uw bestelling zorgvuldig verzonden wordt, daarom maken wij te allen tijde gebruik van een Track & Trace code. Maar u kunt uw producten ook altijd op afspraak afhalen bij Viking Cable in Valkenswaard. Om al deze redenen kunnen wij één ding met zekerheid zeggen: een gitaarkabel kopen doet u bij Viking Cable.

Viking Cable Custom audio kabels
Dr. Ariensstraat 32 5554TR Valkenswaard NL
+31 (0)40 8437779 info@vikingcable.nl