Ongebalanceerde jack kabels - Standaard - Tasker C285Gebalanceerde Jack kabel

Een gebalanceerde of ongebalanceerde Jack kabel kopen doet u natuurlijk bij ons: Viking Cable. Het verkopen van hoogwaardige kwaliteitskabels en connectoren is wat wij erg belangrijk vinden. Dit doen wij onder andere door kabels van de topmerken Tasker, Titanex, Neutrik, Keraf en Harting te verkopen. Mocht uw wens er niet direct tussen zitten? Dat is zeker geen probleem voor ons. Wij hebben namelijk een werkplaats waar wij alle gewenste kabels op maat kunnen maken. Letterlijk alle specificaties kan Vicking Cable precies maken. Wilt u hier meer over weten? Klik dan op de button ‘maatwerk’, links bovenin de pagina.

Voordelen van Viking Cable

Waarom u uw gebalanceerde audio kabels jack bij Viking Cable zou moeten kopen? Bij ons krijgt u:

  • Alle mogelijke kabellengtes
  • Handgemaakte kwaliteitskabels
  • Custom bekabeling op aanvraag
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • Hoogwaardige kwalitatieve merken

Het is mogelijk om de gebalanceerde Jack kabels van Viking Cable van kleurcodering te voorzien. Deze optie kunt u per product selecteren. Ook kunt u per kabel de gewenste lengte selecteren. Wilt u een kabel langer dan 25 meter? Dan kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice.

Over Viking Cable

Viking Cable is dé expert in bekabeling voor audio-, licht- en hifi-toepassingen. We gebruiken enkel audio kabels en connectoren van topmerken zoals Tasker, Neutrik, Syntax LK en Harting. Naast audio kabels leveren wij ook schuko stroomkabel van een zeer degelijke kwaliteit van Titanex en Keraf. Alle producten van Viking Cable zijn met de hand samengesteld, gesoldeerd en gecontroleerd. Zo garanderen we de beste kwaliteit.

Gebalanceerde Jack kabel kopen

Wilt u bij ons uw gebalanceerde (of ongebalanceerde) Jack kabel kopen? Dan kan dat simpel en snel via de webshop. Als u een bestelling plaatst van boven de honderd euro, worden uw gebalanceerde audio kabels Jack gratis verzonden. Wij vinden het belangrijk dat uw bestelling zorgvuldig verzonden wordt, daarom maken wij altijd gebruik van een Track & Trace code.

Wilt u liever uw jack kabels zelf ophalen? Dat kan op afspraak bij Viking Cable in Valkenswaard. U kunt er bij het afhalen voor kiezen om uw kabels contant of gepast af te rekenen. Voor gebalanceerde jack kabels bent u bij Viking Cable overduidelijk aan het juiste adres.

Viking Cable Custom audio kabels
Dr. Ariensstraat 32 5554TR Valkenswaard NL
+31 (0)40 8437779 [email protected]