Jack tulp kabel - Tasker C121Op het ogenblik dat u verschillende audio systemen onder de loep neemt zult u kunnen vaststellen dat deze zomaar voorzien kunnen zijn van verschillende soorten aansluitingen. Muziekinstrumenten zoals met name een synthesizer of een keyboard kenmerken zich bijvoorbeeld door een jack-aansluiting. Indien u een verbinding tussen dergelijke instrumenten en een mengpaneel wenst te realiseren dient er daarvoor gebruik te worden gemaakt van een RCA-plug of een zogenaamde tulpconnector. In deze situatie kan het een vereiste zijn om een jack tulp kabel aan te kopen. Bent u eveneens op zoek naar een dergelijke kabel en wilt u deze kunnen bestellen tegen de best mogelijke prijs? Dan nodigen we u graag uit om kennis te maken met het aanbod aan jack tulp kabels hier bij Viking Cable!

De veiligheid en betrouwbaarheid van de Tasker C121

Op het ogenblik dat u een jack tulp kabel wenst aan te kopen spreekt het voor zich dat u absoluut zeker zult willen zijn van de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. Indien u er voor kiest om een dergelijke kabel bij ons te bestellen zult u kunnen vaststellen dat er hiervoor door Viking Cable gebruik wordt gemaakt van de Tasker C121. Het betreft hier een uitstekende kabel die erg eenvoudig is in gebruik. Wanneer u even verder kijkt in ons assortiment zal het bovendien duidelijk worden dat een jack tulp kabel verkrijgbaar is in meerdere uitvoeringen. Er wordt wat dit betreft een onderscheid gemaakt tussen de volgende opties:

  • Een RCA - jack kabel
  • Een RCA - jack haaks kabel
  • Een luxe RCA - jack kabel
  • Een luxe RCA - jack haaks kabel
  • Een RCA female - jack kabel
  • Een RCA female - jack haaks kabe

Bovenstaand overzicht maakt duidelijk dat u er zowel voor kunt kiezen om een rechte als een haakse jack tulp kabel bij ons te bestellen. Een haaks exemplaar kan bijvoorbeeld interessant zijn op het ogenblik dat er slechts een zeer beperkte ruimte beschikbaar is bij de aansluiting. In het bijzonder wanneer er dient te worden gewerkt in een kamer met beperkte afmetingen kan een haakse jack tulp kabel een absolute aanrader zijn.

Wat maakt de luxe uitvoeringen zo bijzonder?

Zoals u reeds heeft kunnen vaststellen wordt er in ons assortiment een onderscheid gemaakt tussen de 'standaard' jack tulp kabels en de exemplaren die zich kenmerken door een luxueuze afwerking. Wat maakt deze kabels nu precies zo bijzonder? Zeer eenvoudig. De luxe kabels zijn afgewerkt met vergulde Neutrik RCA connectoren evenals vergulde Neutrik jack connectoren. Op deze manier kunt u zomaar van een nog betere kwaliteit genieten. Wilt u niet alleen kiezen voor een luxe uitvoering voor wat uw jack tulp kabels betreft, maar bent u bovendien ook op zoek naar een mogelijkheid om deze op een nette manier te kunnen ordenen? In dat geval mag u absoluut niet vergeten om een velcro kabelbinder bij te bestellen. Deze kunt u zeer eenvoudig toevoegen op de productpagina van de kabel van uw keuze hier bij Viking Cable.

Verkrijgbaar in de meest uiteenlopende lengtes

Eén van de belangrijkste aandachtspunten bij het kopen van een jack tulp kabel heeft niet alleen betrekking tot de kwaliteit van de kabel, maar ook tot de lengte waarover ze beschikt. Wat dit betreft kunt u bij ons een keuze maken uit de meest uiteenlopende mogelijkheden. Standaard bieden wij onze klanten de mogelijkheid om jack tulp kabels aan te kopen tot een lengte van zomaar even 25 meter. Dit zorgt er voor dat u zich in principe nooit geen zorgen meer hoeft te maken over de lengte waar uw exemplaar over beschikt. Heeft u onverhoopt toch nog nood aan een grotere kabel? In dat geval is ook dit geen enkel probleem. Neem hiervoor zeker contact op met onze klantendienst en wij maken graag voor u een kabel op maat. Dit uiteraard zoals u van ons gewend bent ook tegen de scherpst mogelijke prijs.

Haal uw jack tulp kabels vandaag nog in huis!

Bijzonder veel mensen zijn op zoek naar echt kwalitatieve jack tulp kabels die ze kunnen bestellen tegen een aantrekkelijke prijs. Wij maken dit absoluut voor onze klanten mogelijk. U beschikt bij ons dan ook over een zeer compleet aanbod om een keuze uit te maken. Bovendien kunt u vaststellen dat er zowel rechte als haakse kabels verkrijgbaar zijn en is uiteraard ook de custom lengte één van onze sterke troeven. Kiest u er tot slot voor om een bestelling bij ons te plaatsen voor een bedrag van minimum 100 euro? In dat geval zult u kunnen vaststellen dat er ook geen verzendkosten voor uw order in rekening worden gebracht. Dit alles maakt dan ook duidelijk dat er absoluut geen betere plaats bestaat om uw jack tulp kabel te bestellen dan hier bij Viking Cable!

Viking Cable Custom audio kabels
Dr. Ariensstraat 32 5554TR Valkenswaard NL
+31 (0)40 8437779 [email protected]