Losse connectoren - Neutrik

Bij Viking Cable bent u aan het juiste adres voor losse connectoren. Bij ons kunt u kiezen uit de volgende categorieën connectoren: XLR, JACK, RCA/TULP, SPEAKON, 230V en accessoires. Als u klikt op de categorie XLR ziet u dat wij verscheidende mogelijkheden hebben. Zo hebben wij zowel female als male connectoren en kunt u, indien gewenst, ze ook in de kleur goud verkrijgen. Zo ook bijvoorbeeld de Neutrik NC3MRX-bag XLR kabeldeel 3p. male goud. Dit is een connector van het merk Neutrik. Net zoals alle andere connectoren in de categorie XLR. Alle connectoren van Neutrik staan garant voor een zorgeloze verbinding tussen al uw apparatuur. Bestelt u meerdere losse connectoren in een keer? Dan bespaart u maar liefst tien procent. In de categorie JACK kunt u ook verschillende andere merken connectoren vinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Tasker SP55 Mini Jack 3,5 mm Stereo? Het merk Tasker is ook een zeer bruikbaar en tevens betaalbaar merk.

Losse connectoren

In onze categorie RCA/tulp vindt u pluggen van het merk Neutrik. Als voorbeeld nemen we Neutrik NF2C-B/2 Profi phono plug RCA. Deze hoogwaardige connectoren maken altijd eerst contact met de aarde en zorgen voor een zorgeloze verbinding tussen al uw apparatuur. Bent u op zoek naar een speakon? Dan klikt u op de categorie 'Speakon'. Viking Cable heeft bijvoorbeeld de Neutrik NLT4FX speakon 4p in haar assortiment zitten. Dit is een zeer degelijk uitgevoerde Neutrik speakon. Maar het maakt feitelijk niet uit welke losse connectoren u van Neutrik aanschaf: ze staan allen garant voor een zorgeloze verbinding tussen al uw apparatuur. Maar niet alleen het merk Neutrik bevindt zich in ons assortiment. Kijk maar eens bij de categorie '230v'. Hierin vindt u onder andere verdeeldozen van het merk Keraf. Zo ook de Keraf 15 DL Schuko Verdeeldoos met powercon in/uit. Dit is een slagvasta polyamide netspanningsblok met vier inbouw contactdozen 16a. Door de ingebouwde led indicator kunt u zien of er spanning aanwezig is.

Koop uw (losse) connectoren en accessoires bij Viking Cable!

Naast alle hiervoor genoemde losse connectoren, kunt u bij Viking Cable ook verscheidende accessoires hiervoor verkrijgen. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor een kabelbinder. Maar ook voor kleurringen voor zowel de Jack als voor de XLR zit u bij Viking Cable goed. Zit de connector die u nodig heeft niet tussen ons assortiment? Geen probleem! Wij maken namelijk graag in onze werkplaats uw producten op maat. Viking Cable kan iedere kabel precies volgens uw specificaties maken. En plaatst u een bestelling boven de honderd euro? Dan worden uw producten gratis naar u verzonden. Daarnaast vinden wij van Viking Cable het erg belangrijk dat uw bestelling zorgvuldig verzonden wordt. Daarom maakt zij te allen tijde gebruik van een Track & Trace code. Wilt u liever uw producten afhalen? Dat kan ook altijd op afspraak bij Viking Cable in Valkenswaard. Een ding kunnen wij door alle voorgaande redenen met zekerheid zeggen: voor losse connectoren bent u bij Viking Cable aan het juiste adres!

Viking Cable Custom audio kabels
Dr. Ariensstraat 32 5554TR Valkenswaard NL
+31 (0)40 8437779 info@vikingcable.nl