Losse connectoren

In het bijzonder mensen die bijvoorbeeld professioneel bezig zijn met muziek, het internet of lokale netwerken vinden het soms belangrijk om zelf hun kabels te kunnen maken. Om dit te kunnen realiseren heeft u uiteraard niet alleen nood aan een kabel, maar ook aan een connector. Het verkrijgen van losse, kwalitatieve connectoren is niet altijd even eenvoudig. Er zijn op de markt zeer veel verschillende connectoren terug te vinden, maar slechts een handvol zullen echt de door u vooropgestelde verwachtingen weten in te lossen. Zou u echter toch graag uw eigen kabels willen maken en bent u daarvoor nog op zoek naar geschikte connectoren? In dat geval is het zonder twijfel een aanrader om even op ontdekkingstocht te gaan in ons aanbod hier bij Viking Cable!

Keuze uit een groot aantal verschillende connectoren

De ene connector is uiteraard de andere niet. Wij van Viking Cable vinden het dan ook van belang dat we zoveel mogelijk van onze klanten kunnen helpen met precies dat artikel waar ze naar op zoek zijn. Omwille van deze reden hebben we er voor gekozen om een ruim assortiment bestaande uit de meest uiteenlopende connectoren aan te leggen. U bent bij ons dan ook niet alleen aan het juiste adres voor XLR, jack, RCA - TULP en Speakon connectoren. Wat bovendien ook te denken van ethernet en 230V connectoren? Ook deze kunnen bij ons worden aangekocht. Voor welke van deze connectoren u op het einde van de rit zult kiezen, u zal altijd kunnen vaststellen dat ze zijn voorzien van precies die kwaliteit waar u nood aan heeft.

Eenvoudig bevestigen van connectoren

Het kopen van een losse connector voor uw kabel zorgt er voor dat u er nog rekening mee dient te houden dat deze dient te worden bevestigd. Dat lijkt op het eerste zicht misschien een flink karwei, maar in de praktijk valt dit best wel mee. Het enige waar u rekening mee dient te houden is dat u over gepast gereedschap dient te beschikken. Is deze voor handen? Dan zult u kunnen vaststellen dat het zelf realiseren van uw kabels absoluut geen enkel probleem is!

Accessoires voor connectoren

Wanneer u ons assortiment met connectoren uitgebreid onder de loep neemt zult u kunnen vaststellen dat er ook verschillende interessante accessoires in terug te vinden zijn. We maken op dit vlak een onderscheid tussen bijvoorbeeld de velcro kabelbinders evenals de speciale ringen voor connectoren. Kiest u er voor om één of meerdere jack connectoren aan te kopen? In dat geval zult u kunnen vaststellen dat er ringen in verschillende kleuren voor aangekocht kunnen worden. Per ring is het mogelijk om de kleur van uw keuze te selecteren. U kunt op dit vlak de voorkeur geven aan een zwarte, bruine, rode, oranje, gele groene, blauwe, paarse, etc. kleur. Door gebruik te maken van speciale, gekleurde ringen is het mogelijk dat u in één oogopslag kunt zien welke connectoren voor welk doel worden gebruikt en waar ze precies heen lopen. Het is onnodig om te zeggen dat dit bijzonder interessant is. Bovendien is er slechts een zeer beperkt prijskaartje aan deze ringen verbonden.

Korting bij aankoop grotere hoeveelheid connectoren

Op het ogenblik dat u op zoek bent naar een bepaald type van connector is de kans groot dat u niet zomaar één enkel exemplaar nodig zult hebben. Wij van Viking Cable krijgen dan ook op regelmatige basis professionelen over de vloer die graag een grotere hoeveelheid van een bepaalde connector wensen aan te kopen. Dat is uiteraard geen enkel probleem. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze klanten altijd kunnen genieten van de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding spreekt het voor zich dat we hier graag een bepaald financieel voordeel aan verbinden. Koopt u een grote hoeveelheid van eenzelfde connector? Dan zult u kunnen vaststellen dat wij daar altijd een interessante korting voor voorzien. Op deze manier bieden wij werkelijk al onze klanten over de hele lijn de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding!

Bestel uw connectoren nu hier bij Viking Cable!

Op het ogenblik dat u er voor kiest om één of meerdere connectoren te bestellen is het steeds van belang dat u kiest voor echt kwalitatieve exemplaren. Veel mensen gaan op dit vlak enigszins in de fout. Ze kiezen voor connectoren die vooral uitblinken in de prijs die er aan verbonden is, maar komen er vervolgens al snel achter dat de kwaliteit helemaal niet in lijn ligt met de vooropgestelde verwachtingen. Dat is natuurlijk erg vervelend. Gelukkig is dit geen onoverkomelijk probleem. Wanneer u de keuze maakt om uw connectoren hier bij Viking Cable te bestellen zult u namelijk kunnen vaststellen dat u bent verzekerd van de meest optimale prijs-kwaliteitgarantie. U kiest dus niet alleen voor een echt kwalitatieve connector, daarnaast is deze ook nog eens voorzien van een zeer interessant prijskaartje. Ook genieten van het absolute neusje van de zalm op vlak van connectoren? Zoek dan niet verder en bestel ze nu hier bij Viking Cable!

Viking Cable Custom audio kabels
Dr. Ariensstraat 32 5554TR Valkenswaard NL
+31 (0)40 8437779 [email protected]