Ethernet combikabelGeen producten gevonden, dit wil niet zeggen dat we de door u gewenste kabel of connector niet kunnen leveren. Wij maken namelijk ook producten op maat. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice....

Ethernet combikabel

Bent u op zoek naar een Ethernet combikabel? Dan bent u bij Viking Cable aan het juiste adres. Wij hebben verschillende Ethernet combikabels in ons assortiment, van standaard tot professionele Ethernet combikabels. We hebben zowel 4-, 8-, 12-, 16- als 24-kanaals kabels in ons assortiment, dus ook voor u zit er een Ethernet mulitkabel tussen. Voor de Standaard lijn combikabels van Viking Cable wordt gebruik gemaakt van Tasker TSK8xx kabel. Dit is een zeer degelijke combikabel die geschikt is voor zowel analoog als digitaal gebruik. Voor de Pro lijn combikabels van Viking Cable wordt gebruik gemaakt van Tasker C3xx kabel. Dit is een zeer degelijke combikabel met een zeer goede signaaloverdracht. Uitermate geschikt voor zowel live als installatie toepassingen.

Waarom Ethernet combikabel bij Viking Cable bestellen?

Bij ons kunt u terecht voor een zeer breed aanbod kabels en toebehoren. Zo kunt u ook bij ons terecht voor verschillende Ethernet combikabels, maar dat is niet alles naast ons breeds assortiment krijgt u bij ons ook:

  • Hoogwaardige kwalitatieve merken
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • Alle mogelijke kabellengtes
  • Handgemaakte kwaliteitskabels
  • Custom bekabeling op aanvraag

Bij Viking Cable kunt u dus terecht voor alle kabels, ook als we de kabel van uw wensen niet in ons normale assortiment hebben, kunnen we altijd nog maatwerk aanbieden. U geeft ons de gewenste specificaties aan ons door en dan gaan wij voor u aan de slag om u te voorzien van de gewenste kabel. Wat u dus ook zoekt, van standaard tot professionele kwaliteit voor live toepassingen, wij leveren het!

Over Viking Cable

Viking Cable is dé specialist in bekabeling voor audio-, licht- en hifi-toepassingen. Bij ons worden alle kabels, zoals uw microfoonkabel, ethernet combikabel of speakerkabel volgens uw wens met de hand op maat gemaakt. We gebruiken uitsluitend audio kabels en connectoren van topmerken zoals Tasker, Neutrik, Syntax LK en Harting. Naast audio kabels leveren wij ook schuko stroomkabel van een zeer degelijke kwaliteit van Titanex en Keraf. Alle producten van Viking Cable zijn met de hand samengesteld, gesoldeerd en gecontroleerd. Zo garanderen we de beste kwaliteit.

Bestel gemakkelijk en snel uw kabels!

Bestel vandaag nog gemakkelijk en snel online uw kabels bij Viking Cable. Of u nu een Ethernet combikabel zoekt of een microfoonkabel, wij leveren het! Betaal gemakkelijk via PayPal of iDeal. Vragen over welke kabel u nodig heeft of wilt u maatwerk? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

 

Viking Cable Custom audio kabels
Dr. Ariensstraat 32 5554TR Valkenswaard NL
+31 (0)40 8437779 [email protected]