Mini jack naar tulp- Tasker C118Op het ogenblik dat u bijvoorbeeld over een draagbare MP3 speler zoals een iPod beschikt dient u er rekening mee te houden dat deze niet zomaar op een hifi-versterker kan worden aangesloten. De kans is groot dat u hiervoor gebruik dient te maken van een mini jack naar tulp kabel. Een dergelijke kabel beschikt aan de ene zijde over een mini jack terwijl aan de andere kant tulp of RCA connectoren zijn terug te vinden. Op deze manier is het toch met één enkele kabel mogelijk om te genieten van de best mogelijke geluidskwaliteit die uw favoriete, draagbare MP3-speler (bijvoorbeeld) weet te realiseren. Bent u eveneens geïnteresseerd in het kopen van een mini jack naar tulp kabel? Aarzel dan niet langer en ontdek ons assortiment snel hier bij Viking Cable!

Waarom kiezen voor mini jack naar tulp kabels?

Tegenwoordig zijn er op de markt zeer veel verschillende kabels beschikbaar. Dit geldt uiteraard ook voor de toestellen die verkrijgbaar zijn. In vroeger tijden beschikten het merendeel van de (computer)systemen op de markt over min of meer dezelfde aansluitingen. Tegenwoordig is dat eigenlijk niet langer het geval. Het kan dan ook perfect gebeuren dat twee systemen die met elkaar verbonden moeten worden niet over deze verbinding beschikken. Het kan hierbij niet alleen gaan om een smartphone of een MP3-speler die geconnecteerd dient te worden met een versterker, maar wat ook te denken van bijvoorbeeld bluetooth-luidsprekers die u toch liever met de kabel verbindt? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden indien u er voor kiest om één van de mini jack naar tulp kabels uit ons aanbod in huis te halen.

Verschillende soorten mini jack naar tulp kabels

Wanneer u een kijkje neemt in ons assortiment met mini jack naar tulp kabels zal het u ongetwijfeld meteen opvallen dat er verschillende soorten exemplaren aangekocht kunnen worden. We maken op dit vlak een onderscheid tussen enerzijds de gewone mini-jack - 2X RCA en bijvoorbeeld de mini-jack - 2X luxe RCA. Andere mogelijkheden zijn de Tasker mini-jack - 2X RCA evenals de Tasker mini-jack - 2X LUXE RCA. Indien u er voor kiest om deze laatste aan te kopen zult u kunnen vaststellen dat deze over luxe uitgevoerde vergulde Neutrik RCA connectoren beschikt. Bovendien zijn er ook uitermate degelijke Tasker mini-jack connectoren voorzien. Op deze manier kunt u er absoluut zeker van zijn dat u kunt rekenen op de beste kwaliteit en duurzaamheid die u van een dergelijke kabel kunt verwachten.

Mini jack naar tulp verkrijgbaar in diverse lengtes

Wanneer u van plan bent om een mini jack naar tulp kabel te bestellen zijn er uiteraard meerdere factoren waar u rekening mee zult willen houden. Denk hierbij ook zeker aan de lengte waar de kabel over dient te beschikken. Standaard mini jack naar tulp kabels die worden aangekocht zijn vaak veel te kort waardoor ze niet de vooropgestelde verwachtingen weten in te lossen. Het kan gelukkig ook anders. Wist u bijvoorbeeld dat het bij ons mogelijk is om een kabel te bestellen tot een lengte van zomaar even 25 meter? Heeft u omwille voor wat voor reden dan ook nood aan een nog langere kabel? Ook dat is geen probleem. Neem gerust contact op met onze klantenservice en ook een kabel met een grotere lengte kan perfect voor u gerealiseerd worden.

Een andere RCA kabel verlengen? Het kan!

In ons assortiment zult u onder meer de Tasker mini-jack - 2x contra RCA terug kunnen vinden. Het betreft hier een uitermate degelijke kabel die niet alleen zeer eenvoudig is in gebruik, maar daarnaast ook nog eens over een sublieme duurzaamheid beschikt. Veel mensen zijn op zoek naar een mogelijkheid om een andere RCA kabel te verlengen, maar vrezen dat dit niet zomaar tot de mogelijkheden behoort. Wel, daar brengt dit exemplaar verandering in. Ook wanneer u dus met andere woorden op zoek bent naar een mogelijkheid om een bestaande kabel wat extra speelruimte te gunnen zult u kunnen vaststellen dat wij alles in huis hebben om deze wens in te lossen.

Koop nu ook uw mini jack naar tulp hier bij Viking Cable!

Zou u graag een mini jack naar tulp kabel willen bestellen? In dat geval zijn er ongetwijfeld een groot aantal verschillende factoren waar u rekening mee zult willen houden. Het gaat hierbij natuurlijk in eerste instantie om de kwaliteit van de kabel evenals het prijskaartje dat er aan verbonden is, maar er is meer. Wat bijvoorbeeld ook te denken van de lengte waarover ze beschikt? Veel mensen staan er in eerste instantie niet bij stil, maar het is lang niet altijd even voor de hand liggend om een geschikte lengte te vinden voor de kabel die u wenst aan te kopen. Daar brengen wij van Viking Cable verandering in. Niet alleen bieden we onze klanten een zeer uiteenlopende lengte gaande tot wel 25 meter, daarnaast kunnen zelfs nog grotere exemplaren op maat van uw wensen worden gerealiseerd. Wist u bovendien al dat u vanaf een bestelbedrag van minimaal 100 euro geen verzendkosten hoeft te betalen? Dit zijn ongetwijfeld meer dan voldoende goede redenen om uw nieuwe mini jack naar tulp kabels bij ons aan te kopen!

Viking Cable Custom audio kabels
Dr. Ariensstraat 32 5554TR Valkenswaard NL
+31 (0)40 8437779 [email protected]