Speakon connectoren

Bij Viking Cable bent u aan het juiste adres voor losse connectoren. Bent u op zoek naar een SPEAKON? Wij hebben ook speakon connectoren in ons assortiment. Alle soorten connectoren hebben hun eigen kwaliteiten. Viking Cable heeft bijvoorbeeld de Neutrik NLT4FX speakon 4p in haar assortiment zitten. Dit is een zeer degelijk uitgevoerde Neutrik speakon. Maar het maakt feitelijk niet uit welke losse connectoren u van Neutrik aanschaf: ze staan allen garant voor een zorgeloze verbinding tussen al uw apparatuur.

Voordelen van Viking Cable

Waarom u uw Neutrik speakon connectoren bij Viking Cable zou moeten kopen? Bij ons krijgt u:

  • Hoogwaardige kwalitatieve merken
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • Alle mogelijke kabellengtes
  • Handgemaakte kwaliteitskabels
  • Custom bekabeling op aanvraag

Het is mogelijk om de Neutrik speakon te bestellen in male goud als u dat wenst. Bestelt u meerdere losse connectoren in een keer? Dan bespaart u maar liefst tien procent.

Aanbod van Viking Cable

Viking Cable is dé expert in bekabeling voor audio-, licht- en hifi-toepassingen. We gebruiken enkel audio kabels en connectoren van topmerken zoals Tasker, Neutrik, Syntax LK en Harting. Alle producten van Viking Cable zijn met de hand samengesteld, gesoldeerd en gecontroleerd. Zo garanderen we de beste kwaliteit. Naast allerlei soorten losse connectoren, kunt u bij Viking Cable ook verscheidene bijpassende accessoires verkrijgen. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor een kabelbinder. Maar ook voor kleurringen voor zowel de Jack als voor de XLR zit u bij Viking Cable goed.

Zit de connector die u nodig heeft niet tussen ons assortiment? Geen probleem! Wij maken namelijk graag in onze werkplaats uw producten op maat. Viking Cable kan iedere kabel precies volgens uw specificaties maken. En plaatst u een bestelling boven de honderd euro? Dan worden uw producten gratis naar u verzonden. Daarnaast vinden wij van Viking Cable het erg belangrijk dat uw bestelling zorgvuldig verzonden wordt. Daarom maakt Viking Cable te allen tijde gebruik van een Track & Trace code. Wilt u liever uw producten afhalen? Dat kan ook altijd op afspraak bij Viking Cable in Valkenswaard. Een ding kunnen wij door alle voorgaande redenen met zekerheid zeggen: voor losse connectoren bent u bij Viking Cable aan het juiste adres!

Speakon connectoren kopen

Wilt u bij ons uw speakon connectoren kopen? Dan kan dat simpel en snel via de webshop. Bij grote aantallen (100 stuks) krijgt u tien procent korting op uw bestelling. Plaats dus vandaag nog uw bestelling! Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het gerust weten, wij helpen u graag.

Viking Cable Custom audio kabels
Dr. Ariensstraat 32 5554TR Valkenswaard NL
+31 (0)40 8437779 [email protected]