Verloopkabel

In het bijzonder wanneer u op professioneel vlak actief bent zult u kunnen beamen dat de beschikking hebben over enkele verloopkabels een absolute vereiste is. Door de jaren heen zijn er verschillende soorten verloopkabels op de markt geïntroduceerd die voor de meest uiteenlopende zaken kunnen worden ingezet. Heeft u bijvoorbeeld nood aan een XLR – jack verloopkabel of bent u vooral op zoek naar een DMX verloopkabel? Het kan allemaal. Welk type van verloopkabel u ook nodig mag hebben, ze zijn allemaal terug te vinden in ons uitgebreide assortiment hier bij Viking Cable!

Keuze uit verschillende soorten verloopkabels

De ene verloopkabel is uiteraard de andere niet. Elk exemplaar beschikt dan ook over diens eigen functie. Indien u er voor kiest om een split kabel aan te kopen kan deze bijvoorbeeld voorzien zijn van 2 XLR female en 2 XLR male connectoren die 1 op 1 zijn doorgesoldeerd. Een dergelijke kabel is bovendien multifunctioneel inzetbaar. Ze kan dan ook niet alleen maar worden gebruikt als splitkabel, maar ook als verloopkabel van male naar male of van female naar female. In principe is een dergelijke kabel bij hebben een must voor elke geluidstechnicus. Het spreekt voor zich dat een verloopkabel ook nog in heel wat andere versies verkrijgbaar is. Wat bijvoorbeeld te denken van de XLR verloop? Bij dit type van kabel zijn de + en de - omgedraaid waardoor een 180 graden fase draaiing wordt gerealiseerd. Dit is onder meer erg nuttig op het ogenblik dat de mixer waarmee u dient te werken niet over een fase knop beschikt. Hoe dan ook mag het duidelijk zijn, welke type verloopkabel u ook nodig mag hebben, ze is steeds terug te vinden in het assortiment hier bij Viking Cable!

De meest kwalitatieve verloopkabels op de markt

Op het ogenblik dat u er voor kiest om een nieuwe (verloop)kabel aan te kopen is het altijd van belang om rekening te houden met de kwalitatieve eigenschappen waar deze over beschikt. Het laatste wat u namelijk wil is dat bijvoorbeeld de geluidkwaliteit negatief wordt beïnvloed door de bekabeling. Dit kan het eindresultaat behoorlijk slechter doen uitvallen terwijl dat eigenlijk helemaal nergens voor nodig is. Ook bij het kopen van een verloopkabel dient u hier rekening mee te houden. Om eventuele problemen met de kwaliteit te voorkomen hebben wij er van Viking Cable in ieder geval voor gekozen om uitsluitend gebruik te maken van de beste merken die er op de markt zijn terug te vinden. Het gaat hierbij onder meer om namen zoals Keraf, Takser, Neutrik, Titanex en Harting. Door het maken van deze bewuste keuze kunt u er altijd zeker van zijn dat de verloopkabels die u bij ons bestelt zijn voorzien van de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Een verloopkabel in de lengte die u wenst

Onze verloopkabels beschikken standaard over een lengte van 20 centimeter. Deze lengte moet doorgaans ruim voldoende zijn om de door u beoogde projecten te kunnen realiseren. Dit neemt echter niet weg dat het in de praktijk voor kan komen dat u nood heeft aan een verloopkabel die toch over een langere lengte beschikt. Ook dit is geen probleem. Wij van Viking Cable hebben namelijk de mogelijkheid om alle kabels uit ons assortiment op maat te maken van uw wensen. Heeft u met andere woorden nood aan verloopkabels die zijn voorzien van een langere lengte? In dat geval is het steeds mogelijk om deze bij ons aan te kopen!

Vergeet ook de kleurcodering niet te selecteren!

Bij het bestellen van eender welke verloopkabel uit ons assortiment heeft u uiteraard de mogelijkheid om een bepaalde kleurcodering te selecteren. U kunt hiervoor een keuze maken uit tal van uiteenlopende kleuren. Denk hierbij niet alleen aan zwart, bruin, rood, oranje en geel, maar ook aan de kleuren groen, blauw, paars en wit. U dient er rekening mee te houden dat de kleurcodering standaard wordt aangebracht op de male connector. Heeft u een andere wens? Dan spreekt het voor zich dat u dit altijd aan ons kunt aangeven bij het plaatsen van uw bestelling.

Bestel uw verloopkabel nu hier bij Viking Cable!

Verschillende type verloopkabels zijn een absolute must om aan te kopen. Dit niet in het minst voor de professionele gebruiker. Het komt echter zeer vaak voor dat de verloopkabel die u wenst te bestellen enkel en alleen verkrijgbaar is in een standaard lengte. Dat is vervelend, want op deze manier blijven de mogelijkheden waarover u beschikt toch eerder beperkt. Het kan gelukkig ook anders. Een verloopkabel bestellen hier bij Viking Cable is bijvoorbeeld mogelijk in de afmetingen die u wenst. Wilt u verloopkabels bestellen van meer dan 20 centimeter? Dan is dat absoluut geen probleem. Daarnaast zult u kunnen vaststellen dat al onze kabels zich kenmerken door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en bovendien hoeft u vanaf een bestelbedrag van minimaal 100 euro geen verzendkosten te betalen. Dit alles zorgt er voor dat het kopen van uw verloopkabel hier bij Viking Cable de moeite absoluut meer dan waard is!

Viking Cable Custom audio kabels
Dr. Ariensstraat 32 5554TR Valkenswaard NL
+31 (0)40 8437779 [email protected]