Jack & Jack - Speakon speakerkabelsJack & Jack Speakon

Wilt u Jack & Jack Speakon kabels bestellen? Dan bent u bij Viking Cable zeker aan het juiste adres. Bij ons worden alle kabels met onderdelen van Tasker en Neutrik samengesteld, van kwaliteit bent u dus verzekerd. Zeker wanneer u zich bedenkt dat al onze kabels met de hand worden samengesteld, gesoldeerd en gecontroleerd. Bestel dus vandaag nog uw Jack & Jack speakon kabels bij Viking Cable! Tevens hebben wij naast Jack & Jack Speakon kabels, ook verschillende Jack-Speakon varianten in ons uitgebreide assortiment.

Waarom Jack & Jack Speakon kabels bij ons bestellen?

Bij ons kunt u terecht voor een zeer breed assortiment kabels, waaronder Jack & Jack Speakon kabels. Maar dat is niet alles, bij ons bent u namelijk verzekerd van de hoogste kwaliteit kabels en andere toebehoren. Naast ons breeds assortiment krijgt u bij ons ook:

  • Hoogwaardige kwalitatieve merken
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • Alle mogelijke kabellengtes
  • Handgemaakte kwaliteitskabels
  • Custom bekabeling op aanvraag

Bij Viking Cable kunt u dus terecht voor alle kabels, ook als we de kabel van uw wensen niet in ons normale assortiment hebben, kunnen we altijd nog maatwerk aanbieden. U geeft ons de gewenste specificaties aan ons door en dan gaan wij voor u aan de slag om u te voorzien van de gewenste kabel. Wat u dus ook zoekt, van Jack & Jack Speakon tot Jack-Speakon, wij leveren het!

Over Viking Cable

Viking Cable is dé expert in bekabeling voor audio-, licht- en hifi-toepassingen. In onze eigen werkplaats worden alle kabels, zoals uw microfoonkabel, multikabel of speakerkabel volgens de wens van u als klant met de hand op maat gemaakt. We gebruiken uitsluitend audio kabels en connectoren van topmerken zoals Tasker, Neutrik, Syntax LK en Harting. Naast audio kabels leveren wij ook schuko stroomkabel van een zeer degelijke kwaliteit van Titanex en Keraf. Alle producten van Viking Cable zijn met de hand samengesteld, gesoldeerd en gecontroleerd. Zo garanderen we de beste kwaliteit.

Koop uw Jack & Jack Speakon bij ons!

Wilt u een Jack & Jack of een andere kabel van de hoogste kwaliteit? Bestel dan gemakkelijk en snel de gewenste kabel bij Viking Cable. U kunt gemakkelijk online betalen met onder andere iDeal en PayPal. Zit de gewenste kabel niet in ons assortiment? Stuur ons dan een email of bel ons, dan kunnen we deze voor u op maat, volgens uw specificaties als nog maken!

Viking Cable Custom audio kabels
Dr. Ariensstraat 32 5554TR Valkenswaard NL
+31 (0)40 8437779 [email protected]