D-sub en Harting kabelsD-sub, Harting kabels en connectoren

Bent u op zoek naar een kabel met een d-sub aansluiting of harting connectoren? Bij Viking Cable bent u aan het juiste adres voor verschillende kabels met een d-sub toepassing. Een D-sub wordt voornamelijk gebruikt voor de aansluiting van computermonitoren maar kent ook andere toepassingen. Zo hebben wij ook een d-sub aansluiting 8x Jack. Een d-sub kent twee varianten, de mannelijke en de vrouwelijke, maar maakt u zich geen zogen, wij leveren ze beide!

D-sub en veel meer

Bij Viking Cable kunt u kiezen uit een enorm assortiment kabels en toebehoren voor verschillende toepassingen. In ons assortiment vindt u alleen de beste kwaliteit producten, dat garanderen wij omdat wij iedere kabel met de hand selecteren, solderen en controleren. Maar dat is nog lang niet alles, bij ons krijgt u namelijk ook:

  • Hoogwaardige kwalitatieve merken
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • Alle mogelijke kabellengtes
  • Handgemaakte kwaliteitskabels
  • Custom bekabeling op aanvraag

Zit de gewenste kabel met bijvoorbeeld een d-sub aansluiting niet in ons standaard assortiment? Geen zorgen, we leveren namelijk ook maat werk. Geef ons de specificaties van de gewenste kabel door, dan zorgen wij dat u alsnog de kabel krijgt die u in eerste instantie wilde. Zo bent u bij Viking Cable altijd verzekerd van de juiste bekabeling met de hoogste kwaliteit!

Over ons

Viking Cable is dé specialist in alle bekabeling en toebehoren voor audio-, licht- en hifi-toepassingen. Bij ons worden alle kabels, zoals uw microfoonkabel, d-sub kabel, stroomkabel of speakerkabel volgens uw wensen met de hand op maat gemaakt. We gebruiken uitsluitend audio kabels en connectoren van topmerken zoals Tasker, Neutrik, Syntax LK en Harting. Naast audio kabels leveren wij ook schuko stroomkabel van een zeer hoge kwaliteit van Titanex en Keraf. Alle producten van Viking Cable zijn met de hand samengesteld, gesoldeerd en gecontroleerd. Zo garanderen we u altijd de beste kwaliteit.

Beste vandaag nog gemakkelijk online

Wilt u de beste kabel met een d-sub aansluiting? Bestel dan vandaag nog gemakkelijk en snel uw d-sub bij Viking Cable. Bij ons betaalt u gemakkelijk online via onder andere iDeal en PayPal. Waar wacht u nog op? Wilt u een kabel die niet in ons standaard assortiment zit? Geen probleem, neem contact op met onze klantenservice om te vragen naar ons maatwerk, we helpen u graag.

Viking Cable Custom audio kabels
Dr. Ariensstraat 32 5554TR Valkenswaard NL
+31 (0)40 8437779 [email protected]