StageboxOp deze pagina vindt u het gehele assortiment van Viking Cable aan stageboxen. Wij hebben zeer uiteenlopende stageboxen. Zo kunt u bij ons terecht voor stageboxen vanaf 8 kanalen tot maar liefst 24 kanalen. Graag lichten wij een aantal pareltjes in ons assortiment aan stageboxen toe. Onze stagebox met 8 kanalen wordt aangeduid met de titel '8 kanaals snake'. Dit is een Snake stagebox van het merk Tasker TSK808 multikabel met een Neutrik stageblok met 8 inputs naar 8 Neutrik XLR male connectoren. De 8 kanaals snake stagebox is afgewerkt met een Techflex gevlochten beschermkous en heeft zeer duidelijke en leesbare benummering. De 8 kanaals snake stagebox is voor zowel analoog- als digitaal signaal te gebruiken. Maar ook voor een stagebox met 16 kanalen bent u bij Viking Cable aan het juiste adres. Wat dacht u bijvoorbeeld van de stagebox die wordt aangeduid als 16 kanaals snake? Dit is een Tasker TSK316 multikabel met een Neutrik stageblok met 16 inputs naar 16 Neutrik XLR male connectoren. Ook deze stagebox is voor zowel analoog- als digitaal signaal te gebruiken en is afgewerkt met Techflex gevlochten beschermkous.

Stagebox multikabel

Bent u op zoek naar een stagebox multikabel? Bij Viking Cable bent u aan het juiste adres voor een zeer degelijk metalen stageblok. Zo hebben wij bijvoorbeeld de '24 kanaals snake met metalen behuizing'. Dit is een Tasker TSK824 stagebox multikabel met 24 Neutrik XLR female chassisdelen en 24 Neutrik XLR male connectoren. De connectoren zijn zwart en de stagebox multikabel is zowel voor analoog- en digitaal gebruik. Dit is onze enigste stagebox multikabel die maarliefst 24 kanalen heeft. Daarentegen heeft Viking Cable wel meerdere 20/4 kanaals stageboxen in haar assortiment. Als voorbeeld nemen we de '20/4 kanaals snake'. Dit is een Tasker TSK324 stagebox multikabel met een Neutrik stageblok met 20 inputs en 4 outputs naar 20 Neutrik XLR male en 4 XLR female connectoren. Ook deze Snake stagebox is voor zowel analoog- als digitaal signaal te gebruiken en is afgewerkt met Techflex gevlochten beschermkous. Al onze stageboxen hebben zeer duidelijk leesbare benummering.

Koop uw stageboxen bij Viking Cable!

Als u op een van de voorgenoemde stageboxen drukt, kunt u met een slider de door u gewenste lengte selecteren. Wilt u graag een kabel dat langer is dan 50 meter? Dan kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice van Viking Cable. Wij maken graag uw product op maat. Plaatst u een bestelling boven de honderd euro? Dan wordt uw stagebox gratis verzonden. Wij vinden het daarnaast belangrijk dat uw bestelling zorgvuldig verzonden wordt, daarom maken wij te allen tijde gebruik van een Track & Trace code. Maar u kunt uw producten ook altijd op afspraak afhalen bij Viking Cable in Valkenswaard. Om al deze redenen kunnen wij één ding met zekerheid zeggen: voor stageboxen bent u bij Viking Cable aan het juiste adres.

Viking Cable Custom audio kabels
Dr. Ariensstraat 32 5554TR Valkenswaard NL
+31 (0)40 8437779 info@vikingcable.nl