XLR kabels - Dubbel - Tasker TSK1042XLR kabels – Dubbel – Tasker TSK1042

Op zoek naar een dubbele XLR kabel voor uw audiotoepassingen? Viking Cable maakt voor de Dubbel lijn microfoonkabels gebruik van Tasker TSK1042. Dit is een zeer degelijke dubbele kabel die uitermate geschikt is voor zowel installatie als live toepassingen. Een Tasker kabel in combinatie met de Neutrik connectoren levert een gouden combinatie op. De kabel is robuust en biedt een goede afscherming waardoor storingen en bijgeluiden geen kans krijgen om door te dringen. De Neutrik connectoren zorgen daarbij voor een stabiele verbinding.

Aangezien alle producten van Viking Cable met de hand zijn samengesteld, gesoldeerd en gecontroleerd, kunnen wij de beste kwaliteit garanderen. Maak hier uw keuze uit ons assortiment dubbele XLR microfoonkabels.

Aanbod van Viking Cable

Naast dubbele microfoonkabels biedt Viking Cable nog heel veel andere soorten kabels voor allerlei audio-, licht- en hifitoepassingen. Viking Cable is dé expert in bekabeling voor al die toepassingen. We gebruiken enkel audio kabels en connectoren van topmerken zoals Neutrik, Tasker, Syntax LK en Harting. Naast allerlei soorten losse connectoren, kunt u bij Viking Cable ook verscheidene bijpassende accessoires verkrijgen. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor een kabelbinder, maar ook voor kleurringen voor het beter herkennen van diverse soorten kabels kunt u bij Viking Cable terecht.

Dubbele XLR kabel kopen

Wilt u één of meer van onze dubbele XLR kabels kopen? U kunt altijd zelf online uw dubbele XLR kabel naar keuze kopen. Als u precies weet wat u nodig heeft, komt u er vaak wel uit. Wij proberen zo goed mogelijk onze producten te beschrijven en het verschil in elke kabel aan te duiden. Heeft u toch twijfels of heeft u een verzoek of vraag? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord en hopen u goed verder te kunnen helpen.

Plaatst u een bestelling boven de honderd euro? Dan worden uw producten gratis naar u verzonden. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat uw bestelling zorgvuldig verzonden wordt. Daarom maakt Viking Cable te allen tijde gebruik van een Track & Trace code. Wilt u liever uw producten afhalen? Dat kan ook altijd op afspraak bij Viking Cable in Valkenswaard.

Viking Cable Custom audio kabels
Dr. Ariensstraat 32 5554TR Valkenswaard NL
+31 (0)40 8437779 [email protected]