230v StroomkabelStroomkabel

Op deze pagina ons assortiment met betrekking tot stroomkabels. U kunt bij ons vijf verschillende stroomkabels kopen: Verlengkabel Titanex, Verlengkabel Titanex met Powercon, Power Kabel Titanex, Stroomverdeler met Schuko male en de Keraf 15 DL Schuko verdeeldoos met powercun in/uit. De laatste is een slagvaste netspanningsblok met 4 inbouw contactdozen 16A. Als u meer wilt weten over de onderstaande stroomkabels, kunt u op de desbetreffende foto klikken. Dit is ons standaard assortiment. Wij leveren daarnaast ook nog maatwerk: wij kunnen namelijk iedere kabel precies volgens uw specificaties. Meer informatie hierover kunt u vinden bij maatwerk.

Stroomkabels koopt u bij Viking Cable

Uw stroomkabels kopen doet u bij Viking Cable. Het bestellen van uw stroomkabel kan heel gemakkelijk. Druk op de betreffende stroomkabel en vervolgens op ‘Meer informatie’. Geef uw voorkeuren aan en druk vervolgens op de button ‘In winkelwagen’. Het is handig als u een account aanmaakt. Dan verloopt het betalingsproces een stuk sneller, kunt u meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en nog veel meer. Als u bestelling boven de 100 euro is, hoeft u geen verzendkosten te betalen. Anders vragen wij u een bijdrage van 6,50 euro te leveren. Dit omdat wij het belangrijk vinden om iedere bestelling met een Track & Trace code te verzenden. Zo kunt u uw stroomkabels ook volgen.

Stroomkabel kopen

Een kwalitatieve stroomkabel kopen? Dat doet u bij Viking Cable. Viking Cable verkoopt enkel kwaliteitskabels en –connectoren. Hierbij kunt u denken aan topmerken zoals Titanex, Neutrik, Harting, Tasker en Keraf. Zit wat u zoekt niet tussen het assortiment van Viking Cable? Wij verkopen ook stroomkabels op maat. Wij hebben namelijk een werkplaats waar wij alles volgens uw specificaties maken. Hierbij kunt u denken aan een kabel voor uw oude versterker of een spinner voor uw mengtafel. Ook bieden wij oplossingen op maat voor gitaristen die genoeg hebben van een podium vol met losliggende kabels. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Viking Cable Custom audio kabels
Dr. Ariensstraat 32 5554TR Valkenswaard NL
+31 (0)40 8437779 info@vikingcable.nl