StroomkabelElk toestel of elk apparaat waar u graag mee werkt heeft ongetwijfeld nood aan stroom. De stroomtoevoer wordt geregeld door gebruik te maken van een bepaald type stroomkabel. Door de jaren heen zijn er verschillende soorten van deze kabels ontwikkeld. Bent u op zoek naar een bepaald specifiek type van stroomkabel of wilt u bijvoorbeeld graag een verlengkabel bestellen die beschikt over een optimale kwaliteit? In dat geval nodigen we u graag uit om even een kijkje te nemen in ons ruime assortiment met stroomkabels hier bij Viking Cable!

Verschillende soorten verlengkabels

Op het ogenblik dat u op zoek bent naar een stroomkabel speelt de lengte steeds een belangrijke rol. Omdat het waarschijnlijk is dat u standaard wordt opgezadeld met een stroomkabel met beperkte lengte kan het interessant zijn om te weten dat u altijd een mogelijkheid heeft om deze te verlengen. Uw stroomkabel verlengen is mogelijk door gebruik te maken van één van de verschillende verlengkabels (met of zonder Powercon) die in ons assortiment zijn terug te vinden. Bij het kopen van een verlengkabel voor uw stroomkabel is het altijd belangrijk om met een aantal factoren rekening te houden. Is de kabel in kwestie bijvoorbeeld geschikt voor intensief en buitengebruik of niet? Indien u er voor kiest om onze verlengkabel voor uw stroomkabel aan te kopen bent u alvast verzekerd van de volgende interessante voordelen:

  • De mantel is gemaakt van een slijtvast, olie- en zuurbestendig evenals massief rubber;
  • Onze verlengkabel Titanex is geschikt voor zwaar industrieel gebruik;
  • De kabel is bijzonder drukbestendig en beschikt bovendien over een vormvast rubberen binnenwerk;
  • De verlengkabel is voorzien van vernikkelde contacten;
  • U kunt rekenen op de zekerheid van een IP44 stof- en spatwaterdichte kabelinvoer;

Alle bovenstaande voordelen zorgen er voor dat u voor het kopen van een verlengkabel voor uw stroomkabel hier bij Viking Cable alles kunt vinden waar u nood aan heeft.

Meer aansluitingen mogelijk met onze stroomverdelers

Het is lang niet altijd voldoende om de mogelijkheid te hebben om zomaar één enkele stroomkabel te kunnen verlengen. Wat dat betreft bieden wij onze klanten echter een prima alternatief. Heeft u meerdere kabels die u graag op een centrale locatie wenst aan te sluiten? In dat geval kunt u er altijd voor kiezen om gebruik te maken van een stroomverdeler uit ons assortiment. U kunt er voor kiezen om uw stroomkabel op een veilige manier te verbinden met deze stroomverdeler waardoor alle gewenste toestellen kunnen worden aangesloten. Onze stroomverdeler met Schuko male beschikt bovendien over enkele uitstekende (extra) voordelen. Zo beschikt ze niet uitsluitend over een slijtvaste, olie- en zuurbestendige massief rubberen mantel, daarnaast is ze ook nog eens bijzonder drukbestendig en heeft ze een vormvast rubber binnenwerk. Daar komt bij dat onze stroomverdeler is uitgerust met vernikkelde contacten en bovendien is de kabelinvoer IP44 stof- en spatwaterdicht. Dit zorgt er voor dat ze bijzonder geschikt is voor zowel intensief als buitengebruik. Bent u dus niet zomaar op zoek naar een enkele stroomkabel, maar wilt u een kwalitatieve stroomverdeler kopen? Ook dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn!

Een stroomkabel in de lengte die u wenst

Op het ogenblik dat u er voor kiest om een (nieuwe) stroomkabel aan te kopen moet u altijd rekening houden met de lengte waar deze over dient te beschikken. De standaard stroomkabel die wordt meegeleverd met een toestel kenmerkt zich vaak door zeer beperkte afmetingen. Dat hoeft geen probleem te zijn, maar het is best vervelend wanneer het toestel niet meteen in de directe omgeving van een stopcontact is terug te vinden. Dit probleem kunnen wij voor u oplossen. Hier bij Viking Cable is het namelijk mogelijk om er voor te kiezen om een stroomkabel aan te kopen in de lengte die u wenst. Deze lengte kan oplopen tot zomaar even 25 meter! Wilt u deze aanzienlijke lengte aan kabel graag netjes weg kunnen werken? In dat geval is het ook aan te raden om de speciale velcro kabelbinder bij te bestellen.

Een stroomkabel op maat laten maken? Ook dat is mogelijk!

De lengte die is vereist voor de stroomkabel van uw keuze wordt steeds bepaald op basis van de situatie en de locatie waar het stopcontact is terug te vinden. Op het ogenblik dat u bijvoorbeeld nood heeft aan een kabel met Neutrik PowerCON connectoren zult u kunnen vaststellen dat deze perfect in ons assortiment zijn terug te vinden. Dit standaard tot een lengte van 25 meter. Heeft u onverhoopt een grotere stroomkabel nodig voor uw project(en)? Dan hoeft dat absoluut geen probleem te zijn. Neem daarvoor gerust contact op met onze klantenservice en wij bekijken graag hoe we u op dit vlak verder kunnen helpen.

Bestel uw stroomkabel nu hier bij Viking Cable!

Heeft u nood aan een gewone stroomkabel, een verlengkabel of een stroomverdeler? Wilt u er graag zeker van zijn dat u op dit vlak kiest voor een echt kwalitatief exemplaar welke kan worden aangekocht tegen een interessant prijskaartje? In dat geval is het zeker de moeite waard om de mogelijkheden hier bij Viking Cable te ontdekken. Wilt u graag nog meer financieel voordeel behalen? Hou er dan rekening mee dat elke bestelling vanaf een bedrag ter waarde van minimaal 100 euro door ons volledig gratis wordt verzonden!

Viking Cable Custom audio kabels
Dr. Ariensstraat 32 5554TR Valkenswaard NL
+31 (0)40 8437779 [email protected]