Microfoonkabel - TaskerTasker kabels

Bent u op zoek naar een Tasker kabel? Bij Viking Cable bent u aan het juiste adres voor verscheidene Tasker kabels. Viking Cable heeft bijvoorbeeld verschillende balanced microfoonkabels in haar assortiment zitten. Elke Tasker kabel heeft specifieke kwaliteiten en is het meest geschikt voor een ander soort toepassing. Zo zijn er Tasker microfoonkabels met een dubbele beschermmantel of met extra soepelheid ter voorkoming van krullen in de kabel. Dergelijke kabels zijn zeer geschikt voor professioneel gebruik.

Altijd op maat bij Viking Cable

Viking Cable is de expert in bekabeling voor audio-, licht- en hifi-toepassingen. In onze eigen werkplaats worden alle kabels, zoals uw microfoonkabel, multikabel of speakerkabel volgens de wens van de klant op maat gemaakt. We gebruiken uitsluitend audio kabels en connectoren van topmerken zoals Tasker, Neutrik, Syntax LK en Harting. Naast audio kabels leveren wij ook schuko stroomkabel van een zeer degelijke kwaliteit van Titanex en Keraf. Alle producten van Viking Cable zijn met de hand samengesteld, gesoldeerd en gecontroleerd. Zo garanderen we de beste kwaliteit.

Benieuwd naar de specificaties van de betreffende Tasker kabels? Klik dan eens op de kabel naar wens. Daar ziet u alle benodigde specificaties. Alle prijzen zijn per audiokabel per meter. Heeft u een speciale wens en zit deze niet tussen ons assortiment? Dan kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice van Viking Cable. Wij maken graag uw product in onze werkplaats op maat.

Voordelen van Viking Cable

Waarom u uw Tasker kabels bij Viking Cable zou moeten kopen? Bij ons krijgt u:

  • Hoogwaardige kwalitatieve merken
  • Alle mogelijke kabellengtes
  • Handgemaakte kwaliteitskabels
  • Custom bekabeling op aanvraag
  • Gratis verzending vanaf 100 euro

Koop uw Tasker kabels per meter bij Viking Cable!

Een Tasker kabel kopen kan bij Viking Cable gemakkelijk per meter. Als u een bestelling plaatst van boven de honderd euro, dan worden uw producten gratis verzonden. Wij vinden het belangrijk dat uw bestelling zorgvuldig verzonden wordt, daarom maken wij te allen tijde gebruik van een Track & Trace code. Wilt u liever uw kabels zelf ophalen? Dat kan op afspraak bij Viking Cable in Valkenswaard. U kunt er bij het afhalen voor kiezen om uw producten contant of gepast af te rekenen. Voor een audiokabel per meter bent u bij Viking Cable overduidelijk aan het juiste adres.

Viking Cable Custom audio kabels
Dr. Ariensstraat 32 5554TR Valkenswaard NL
+31 (0)40 8437779 [email protected]