Maatwerk

Bij Viking Cable kunt u terecht voor bijna alle kabels op het gebied van licht-, hifi- en audiotoepassingen. Mocht u de door u gewenste kabel niet in onze webshop kunnen vinden dan is de kans groot dat we deze kabel voor u op maat kunnen maken.

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van maatwerk mogelijkheden.

Stageboxen en rackpanels

Viking Cable levert uw stagebox op maat exact volgens uw specificaties. Zo kiest u zelf het aantal inputs en outputs dat u nodig heeft en de layout van de stagebox. Wij kunnen de stagebox voorzien van diverse soorten multiconnectoren zoals Harting en LK.
De 19” rackpanels die wij voor uw stagebox gebruiken kunnen wij naar uw eigen wensen ontwerpen en laten graveren. Hierdoor hebt u altijd precies de stagebox waar u naar op zoek bent.

Neem voor de mogelijkheden gerust contact met ons op.

Kabels op maat

Viking Cable maakt alle kabels uit de webshop op bestelling. Dus als u kleine aanpassingen wilt is dit altijd mogelijk en vaak zelfs zonder of met slechts een geringe meerprijs. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Persoonlijke tekst op de XLR connectoren
  • Aangepaste kleurcodering met thules in plaats van de standaard door ons gebruikte kleurringen.
  • Kabels voorzien van doorzichtige krimpkous om uw eigen logo onder te krimpen.

U kunt ons altijd bereiken om uw specifieke wensen te bespreken.

Spinners

Viking Cable kan al uw multikabel spinners op maat maken. Bijvoorbeeld voor het aansluiten van uw analoge mengtafel op uw multikabel systeem. Ook voor andere oplossingen kunnen wij uw multikabel op maat maken met connectoren in elke gewenste combinatie.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Krachtstroom

Wij kunnen tegen scherpe prijzen leveren uit het gehele assortiment van Keraf. Dus ook voor krachtstroomkabels of paddenstoelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Hifi kabels

Ook voor HIFI apparatuur biedt Viking Cable maatwerk oplossingen. Heeft u bijvoorbeeld een oude versterker met DIN aansluitingen? Of wilt u uw speakers aansluiten met kwalitatieve speakerkabel met banaanpluggen? Dit en nog veel meer behoort tot de mogelijkheden bij Viking Cable.

Voor een prijsopgave of om uw wensen te bespreken kunt u contact met ons opnemen.

Maatwerk op locatie

Viking Cable is inzetbaar voor maatwerk op locatie. Zo werken wij onder andere voor concertzalen, opnamestudio’s en theaters om nieuwe bekabeling aan te leggen of bestaande bekabeling te herzien. Wij denken graag met u mee om elke zaal zo praktisch en gebruiksvriendelijk mogelijk te bekabelen binnen uw budget. Zo ontwerpen wij ook alle rackpanels precies volgens uw specificatie. Of maken wij een compleet plan voor de signaalpaden naar alle analoge outboard in uw studio.

Neem gerust contact op om naar de mogelijkheden te informeren.

Viking Cable Custom audio kabels
Dr. Ariensstraat 32 5554TR Valkenswaard NL
+31 (0)40 8437779 [email protected]