Ethernet kabel

Wanneer u thuis wenst te kunnen genieten van een snelle en bovendien ook stabiele internetverbinding is het altijd een vereiste om over een kwalitatieve ethernet kabel te beschikken. Hier bij Viking Cable bieden we onze klanten alle mogelijkheden om deze in huis te halen. Op het ogenblik dat u een kijkje neemt in ons assortiment zult u kunnen vaststellen dat wij een onderscheid maken tussen een CAT 6A ethernet kabel evenals een zogenaamde ethernet combikabel. Dit betekent dat wij voor elke gewenste situatie een ethernet kabel in ons assortiment hebben zitten die alle door u vooropgestelde verwachtingen probleemloos zal weten in te lossen. Ook geïnteresseerd? Aarzel dan niet langer en bestel uw gloednieuwe ethernet kabels vandaag nog hier bij Viking Cable!

Waarom kiezen voor een CAT 6A ethernet kabel?

Door de jaren heen zijn er op de markt tal van verschillende soorten ethernet kabels verschenen. Wij van Viking Cable hebben er echter doelbewust voor gekozen om de kwalitatieve CAT 6A ethernet kabel aan te bieden aan onze klanten. Dit heeft alles te maken met het feit dat ze in staat is om snelheden te behalen tot zomaar even 10.000 Mbit/s. Bovendien is ze ook uitermate geschikt om toe te passen voor de realisatie van 10-Gigabit netwerken. In het geval van een CAT 6A ethernet kabel kunt u als gebruiker daarnaast ook rekenen op een doorvoersnelheid van 500 mhz. In vergelijking met bijvoorbeeld een CAT 5E kabel zijn dit structurele verbeteringen. Bij een dergelijke kabel bedroeg de maximale snelheid immers slechts 1000 Mbit/s en lag de doorvoersnelheid op 100 mhz.

De lengte van uw ethernet kabel zelf bepalen

Het is een vaak gehoorde frustratie bij mensen die gebruik moeten maken van ethernet kabels. Ze hebben er namelijk voor gekozen om een kabel met standaard afmetingen aan te kopen, maar komen er al snel achter dat deze helemaal niet voldoende zijn. Dit geldt bijvoorbeeld niet in het minst op het ogenblik dat de kabels moeten worden gebruikt voor het aanleggen van een netwerk waarbij de verschillende systemen zich op niet onaanzienlijke afstand ten opzichte van elkaar bevinden. Gelukkig hoeft dit niet noodzakelijkerwijs een probleem te vormen. Hier bij Viking Cable beschikken onze klanten namelijk steeds over de mogelijkheid om zelf de lengte aan te geven van de kabel die ze wensen aan te kopen. Ondanks het feit dat verschillende lengtes tot de mogelijkheden behoren moet er evenwel rekening worden gehouden met het afzwakken van het signaal. Naarmate een ethernet kabel te lang wordt is het namelijk mogelijk dat diens signaal langzaam maar zeker wegvalt.

Ethernet combikabels voor particulier en professioneel gebruik

Heeft u nood aan een ethernet combikabel? Ook in dat geval zult u kunnen vaststellen dat ons assortiment u al datgene biedt waar u naar op zoek bent. We maken op dit vlak bovendien een structureel tussen standaard en professionele ethernet combikabels. We bieden onze klanten zowel de mogelijkheid om te kiezen voor een 4-, 8-, 12-, 16- als 24-kanaals uitvoering. Dit betekent dat u voor elke gewenste situatie een ethernet combikabel naar wens kunt bestellen.

  • Voor de standaard lijn ethernet combikabels wordt er gebruik gemaakt van Tasker TSK8xx;
  • Voor de professionele lijn ethernet combikabels wordt er gebruik gemaakt van Tasker C3xx;

Wat de Tasker TSK8xx kabel betreft, het betreft hier een uiterst degelijke combikabel die zowel voor analoog als digitaal gebruik prima geschikt is. Voor de professionele lijn combikabels was de keuze voor de Tasker C3xx kabel zeer snel gemaakt. Dit komt niet in het minst door de prima kwaliteit van de kabel die garant staat voor een sublieme signaaloverdracht. De eigenschappen van deze kabel zorgen er voor dat ze zowel kan worden ingezet voor live als installatie toepassingen.

Ook maatwerk oplossingen behoren tot de mogelijkheden

Ondanks het feit dat we hier bij Viking Cable over een ruim assortiment beschikken bestaande uit de meest uiteenlopende ethernet kabels en ethernet combikabels bestaat de kans altijd dat u toch net op zoek bent naar iets anders. Dat hoeft geen enkel probleem te zijn. Op het ogenblik dat de door u gewenste kabel niet in ons assortiment is terug te vinden kan deze namelijk door middel van maatwerk alsnog voor u worden gerealiseerd. Bent u hierin wel geïnteresseerd? Aarzel dan in geen geval om hiervoor contact met ons op te nemen!

Bestel uw ethernet kabel vandaag nog hier bij Viking Cable!

Indien u op zoek bent naar niet alleen een kwalitatieve, maar ook een betaalbare ethernet kabel die perfect zal weten te voldoen aan al uw verwachtingen bent u daarvoor hier bij Viking Cable beslist aan het juiste adres. Niet alleen beschikken wij over een zeer ruim assortiment, daarnaast behoort ook custom bekabeling steeds tot de mogelijkheden. Dit maakt duidelijk dat wij het als uw kabel partner van belang vinden om steeds de perfecte oplossing voor uw situatie aan te kunnen bieden. Heeft u geen nood aan een gewone ethernet kabel, maar vereist uw project of opstelling het gebruik van een ethernet combikabel? Ook in dat geval zult u kunnen vaststellen dat u daarvoor bij ons ongetwijfeld aan het juiste adres bent. Aarzel dan ook niet langer en bestel uw ethernet kabel vandaag nog hier bij Viking Cable!

Viking Cable Custom audio kabels
Dr. Ariensstraat 32 5554TR Valkenswaard NL
+31 (0)40 8437779 [email protected]