XLR kabels - Standaard - Tasker C301XLR microfoonkabel

Bij Viking Cable bent u aan het juiste adres voor een XLR microfoonkabel. We hebben een mooi assortiment microfoonkabels die allen hun eigen specificaties hebben. Door op een product naar keuze te klikken, ziet u meer informatie over die microfoonkabel XLR. Voor de standaard lijn microfoonkabels van Viking Cable wordt gebruik gemaakt van Tasker C301. Dit is een zeer degelijke en soepele kabel. Uitermate geschikt voor live toepassingen en makkelijk in het gebruik. Het verschil tussen de XLR microfoonkabels zit hem in de afwerking, dus bijvoorbeeld male haaks of female haaks of verguld afgewerkt.

Altijd op maat bij Viking Cable

Viking Cable is dé expert in bekabeling voor audio-, licht- en hifi-toepassingen. In onze eigen werkplaats worden alle kabels, zoals een microfoonkabel, multikabel of speakerkabel volgens de wens van de klant op maat gemaakt. We gebruiken uitsluitend audio kabels en connectoren van topmerken zoals Tasker, Neutrik, Syntax LK en Harting. Naast audio kabels leveren wij ook Schuko stroomkabels van een zeer degelijke kwaliteit van Titanex en Keraf. Alle producten van Viking Cable zijn met de hand samengesteld, gesoldeerd en gecontroleerd. Zo garanderen we de beste kwaliteit.

Benieuwd naar de specificaties van de betreffende Tasker kabels? Klik dan eens op de kabel naar wens. Daar ziet u alle benodigde specificaties. Alle prijzen zijn per audiokabel per meter. Ook is het mogelijk om bepaalde kabels van kleurcodering te voorzien, deze optie kunt u (indien mogelijk) selecteren. De codering wordt enkel op de male connector aangebracht tenzij anders gewenst. Heeft u een speciale wens en zit deze niet tussen ons assortiment of de opties? Dan kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice van Viking Cable. Wij maken graag uw product in onze werkplaats op maat.

Direct uw microfoonkabel XLR bestellen

Een microfoonkabel XLR kopen kan gemakkelijk bij Viking Cable. Als u een bestelling plaatst van boven de honderd euro, dan worden uw XLR microfoonkabel(s) en eventuele andere producten gratis verzonden. Wij vinden het belangrijk dat uw bestelling zorgvuldig verzonden wordt, daarom maken wij te allen tijde gebruik van een Track & Trace code.

Wilt u liever uw XLR microfoonkabel(s) zelf ophalen? Dat kan op afspraak bij Viking Cable in Valkenswaard. U kunt er bij het afhalen voor kiezen om uw kabels contant of gepast af te rekenen. Voor onder andere diverse soorten microfoonkabels XLR bent u bij Viking Cable overduidelijk aan het juiste adres! En heeft u vragen over onze producten? Stel ons dan gerust uw vraag, we staan u graag te woord.

Viking Cable Custom audio kabels
Dr. Ariensstraat 32 5554TR Valkenswaard NL
+31 (0)40 8437779 [email protected]