RCA - XLR kabels - Tasker C121RCA XLR

Bent u op zoek naar een RCA XLR kabel? Bij Viking Cable vindt u het breedste scala aan kabels en connectoren. We zijn dé expert in bekabeling voor audio-, licht- en hifitoepassingen. De RCA XLR kabel is speciaal bedoeld om tulp-apparaten (CD-spelers, DJ-gear, etc.) aan te sluiten op de XLR-inputs van een mengpaneel. Viking Cable biedt zowel RCA – XLR kabels met een female en male aansluiting evenals vergulde kabels.

Door op één van de producten te klikken, vindt u meer informatie over de desbetreffende RCA XLR kabel. Indien u behoefte heeft aan een kabelbinder kunt u die op dezelfde pagina als het gekozen product in de webshop aanschaffen. Deze klittenband kabelbinders zijn makkelijk en veelvuldig te gebruiken. Een ding is zeker: wilt u een RCA XLR kabel kopen? Dan bent u bij Viking Cable aan het juiste adres!

Mocht u een kabel langer dan 25 meter willen bestellen neem dan contact op met onze klantenservice. Daar helpen wij u graag verder.

Over Viking Cable

In onze eigen werkplaats worden alle kabels, zoals uw microfoonkabel, multikabel of speakerkabel volgens de wens van de klant op maat gemaakt. We gebruiken uitsluitend audio kabels en connectoren van topmerken zoals Tasker, Neutrik, Syntax LK en Harting. Naast audio kabels leveren wij ook schuko stroomkabel van een zeer degelijke kwaliteit van Titanex en Keraf. Alle producten van Viking Cable zijn met de hand samengesteld, gesoldeerd en gecontroleerd. Zo garanderen we de beste kwaliteit.

Online RCA XLR kabels bestellen

Bestel uw RCA XLR kabels makkelijk en snel op Viking Cable. Wij vinden het belangrijk dat uw bestelling zorgvuldig verzonden wordt, daarom maken wij altijd gebruik van een Track & Trace code. Als u een bestelling plaatst van boven de honderd euro, worden uw jack kabels gratis verzonden. Wilt u liever uw jack kabels zelf ophalen? Dan kan dat op afspraak bij Viking Cable in Valkenswaard. U kunt er bij het afhalen voor kiezen om uw jack kabels contant of gepast af te rekenen. Voor jack kabels kopen bent u bij Viking Cable overduidelijk aan het juiste adres.

Viking Cable Custom audio kabels
Dr. Ariensstraat 32 5554TR Valkenswaard NL
+31 (0)40 8437779 [email protected]