Mini-jack - RCA kabels - Tasker C118Op deze pagina kunt u ons assortiment aan Mini Jack RCA kabels vinden. Waaronder de Tasker mini-jack - 2x RCA. Dit is een zeer degelijke kabel die daarnaast ook nog eens erg gemakkelijk in het gebruik is. Deze Tasker Mini Jack RCA kabel is afgewerkt met vergulde connectoren. Deze is onder meer geschikt voor het aansluiten van een IPod op een hifiversterker. Of wat dacht u van de Tasker mini-jack - 2x contra RCA? Ook deze Mini Jack RCA kabel is zeer gemakkelijk in gebruik en afgewerkt met vergulde Neutrik connectoren. Daarnaast is het afgewerkt met een zeer delijke vergulde Tasker mini-jack connector, 3.5 milimeter stereo mini-jack naar twee contra RCA/tulp connectoren. Deze kabel is onder meer geschikt om een andere RCA kabel te verlengen. Wilt u graag een kabelbinder bij uw Mini Jack RCA kabel bestellen? Klik dan op de gewenste Mini Jack RCA en dan kunt u er voor maar één euro een Velcro kabelbinder bij bestellen.

Mini Jack RCA kabel

Bent u op zoek naar een degelijke en kwalitatieve Mini Jack RCA kabel? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij, van Viking Cable, hebben namelijk een breed assortiment aan Mini Jack RCA kabels. Voor de meeste Mini Jack RCA kabels maken wij gebruik van het merk Tasker. Dit merk levert zeer degelijke en compacte kabels. Zo hebben wij bijvoorbeeld de Tasker mini-jack - 2x luxe RCA in ons assortiment. Dit is een Mini Jack RCA kabel dat is afgewerkt met luxe uitgevoerde vergulde Neutrik RCA connectoren en een Tasker mini-jack connector. Deze Mini Jack RCA kabel is onder meer zeer geschikt voor het aansluiten van een IPod op een hifiversterker. Wilt u graag een kabel bestellen die langer is dan 25 meter? Dan raden wij u aan om contact op te nemen met onze klantenservice door te bellen naar +31 (0)40 8437779. Wij helpen u dan graag verder aan een Mini Jack RCA kabel dat bij uw wensen past.

Koop uw Mini Jack RCA kabel bij Viking Cable!

Bent u benieuwd geworden naar alle specificaties van de betreffende Mini Jack RCA kabel? Klik dan eens op de kabel naar wens. Heeft u een speciale wens en zit deze niet tussen ons assortiment? Wij vragen u om dan contact op te nemen met de klantenservice van Viking Cable. Wij maken namelijk graag uw product in onze werkplaats op maat. Plaatst u een bestelling boven de honderd euro? Dan verzenden wij uw bestelling gratis. Wij vinden het daarnaast erg belangrijk dat uw bestelling zorgvuldig verzonden wordt, daarom maken wij te allen tijde gebruik van een Track & Trace code. Maar u kunt uw producten ook altijd op afspraak afhalen bij Viking Cable in Valkenswaard. Om al deze redenen kunnen wij één ding met zekerheid zeggen: voor een Mini Jack RCA kabel moet u bij Viking Cable zijn!

Viking Cable Custom audio kabels
Dr. Ariensstraat 32 5554TR Valkenswaard NL
+31 (0)40 8437779 [email protected]