Speakerkabel / Luidsprekerkabel

Viking Cable heeft twee soorten speakerkabels: Jack & Jack – Speakon en Speakon. De speakerkabels van Jack & Jack worden samengesteld met hoogwaardige Tasker en Neutrik onderdelen. Ze zijn zowel recht als haaks te verkrijgen en de gewenste lengte kunt u zelf bepalen. Wilt u graag een speakerkabel kopen die langer is dan 25 meter? Dan kunt u het beste even contact opnemen met de klantenservice. Wij helpen u hier dan graag met maatwerk aan. Meer informatie kunt u vinden onder het kopje ‘Maatwerk’. Als u het prettig vind kunt u bij uw speakerkabel een Velcro kabelbinder bijkopen. Dit is een klittenband kabelbinder die zeer gemakkelijk en veelvuldig te gebruiken is.

Speakerkabels koopt u bij Viking Cable

Speakerkabels kopen doet u natuurlijk bij Viking Cable. Wij verkopen namelijk enkel kwaliteitskabels en –connectoren. Dit doen wij door enkel kabels van topmerken, zoals Neutrik, Titanex, Tasker, Harting en Keraf, aan te bieden. Onze kwaliteit waarborgen wij ook doordat wij uw gewenste specificaties kunnen maken. Wij hebben een werkplaats waar wij alle wensen op maat maken. Hierbij kunt u denken aan een spinner voor uw mengtafel of een kabel voor uw oude versterker. Ook bieden wij speciale oplossingen voor gitaristen die genoeg hebben van een podium vol met losliggende kabels. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Speakerkabels kopen

Bij Viking Cable bent u een het juist adres voor een speakerkabel kopen. Bestellen gaat bij Viking Cable gemakkelijk met één druk op de knop. Het is wel handig dat u dan vooraf een account aanmaakt. Dit kan door op de button ‘mijn account’ te drukken. Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer. Al onze bestellingen worden altijd mét Track & Trace code verzonden. Daarnaast hoeft u voor bestellingen boven de honderd euro geen verzendkosten te betalen. U kunt uw bestelling ook bij Viking Cable zelf ophalen in Valkenswaard. Voor speakerkabels bent u bij ons dus aan het juiste adres!

Viking Cable Custom audio kabels
Dr. Ariensstraat 32 5554TR Valkenswaard NL
+31 (0)40 8437779 info@vikingcable.nl