XLR naar jackHet aanschaffen van een XLR naar jack kabel zorgt er voor dat u deze kunt inzetten voor allerhande verschillende toepassingen. Denk hierbij niet uitsluitend aan het aansluiten van een microfoon, maar wat ook te denken van instrumenten zoals een gitaar evenals tal van andere audio apparatuur? Kenmerken voor een XLR naar jack kabel is uiteraard dat er aan de ene zijde een XLR connector is terug te vinden terwijl de andere zijde zich kenmerkt door een jack aansluiting. Op deze manier beschikt u over de perfecte verbinding tussen twee uiteenlopende toestellen waardoor een kwalitatief eindresultaat kan worden gerealiseerd. Bent u ook op zoek naar een mogelijkheid om een XLR naar jack kabel aan te kopen? In dat geval is het beslist de moeite waard om ons assortiment te ontdekken hier bij Viking Cable!

Wanneer gebruikmaken van een XLR naar jack kabel?

Zoals hierboven reeds aangegeven is het in verschillende situaties mogelijk om gebruik te maken van dit type van kabel. In het merendeel van de gevallen wordt ze echter gebruikt als microfoonkabel. Hiervoor leent ze zich dan ook werkelijk uitstekend. Door er voor te kiezen om één van onze exemplaren in huis te halen zult u kunnen vaststellen dat u niet alleen bent verzekerd van een degelijke en soepele kabel, daarnaast kenmerkt ze zich ook nog eens door een fantastisch gebruiksgemak. Onze XLR - jack kabels zijn bovendien steeds afgewerkt met zogenaamde Neutrik connectoren. Zo bent u altijd verzekerd van niet alleen een kwalitatieve, maar ook een echt duurzame kabel waar u ongetwijfeld gedurende een lange tijd genot van zult ondervinden.

Verkrijgbaar in verschillende versies

Op het ogenblik dat u het assortiment met XLR naar jack kabels hier bij Viking Cable gaat onder de loep nemen zult u kunnen vaststellen dat er verschillende versies verkrijgbaar zijn. We maken op dit vlak uiteraard een onderscheid tussen de gebalanceerde en ongebalanceerde kabels. Een ander aandachtspunt om rekening mee te houden is het feit of de kabel is voorzien van een male of female connector. U dient bij het bestellen van uw kabel uiteraard ook rekening te houden met de lengte waarover deze dient te beschikken. Heeft u nood aan een erg lange kabel? In dat geval dient u er rekening mee te houden dat het bijna een must is om gebruik te maken van een gebalanceerd exemplaar. Is het voor u niet meteen duidelijk welk type kabel nu precies voor uw situatie het meest geschikt is? In dat geval is het altijd mogelijk om eerst even contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder!

Een kleurcodering geven aan uw kabel? Geen probleem!

Bij het bestellen van een XLR - jack kabel zult u kunnen vaststellen dat u eveneens over de mogelijkheid beschikt om een bepaalde kleurcodering te kiezen. Op dit vlak is het mogelijk om een keuze te maken uit tal van verschillende opties. We maken hierbij een onderscheid tussen de kleuren zwart, bruin, rood, oranje, geel, groen, blauw, paars, grijs en wit. In principe wordt de door u gekozen kleurcodering enkel en alleen toegepast op de 'male connector'. Dit uiteraard tenzij u als klant over andere wensen beschikt.

XLR naar jack in verschillende afmetingen

Indien u er voor kiest om een standaard XLR naar jack kabel uit ons assortiment aan te kopen zult u kunnen vaststellen dat deze over een lengte beschikt van 20 centimeter. Dit is doorgaans een voldoende lengte, maar het kan uiteraard gebeuren dat u toch nood heeft aan een langer exemplaar. Dat is geen probleem. Wij van Viking Cable bieden onze klanten eveneens de mogelijkheid aan om langere kabels te bestellen. Neem hiervoor gerust contact op met onze klantendienst en we bespreken graag met u de mogelijkheden en kosten.

Bestel nu uw XLR naar jack hier bij Viking Cable!

Bent u op zoek naar een kabel waarbij er sprake is van een XLR – jack verbinding? In dat geval heeft bovenstaande informatie ongetwijfeld reeds duidelijk gemaakt dat u daarvoor hier bij Viking Cable aan het juiste adres bent. Indien u er voor kiest om dit type van kabel bij ons aan te kopen kunt u dan ook steeds rekenen op een reeks van zeer interessante voordelen. Niet alleen beschikken onze kabels over een uitstekende kwaliteit, daarnaast zijn ze ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk en kunt u ze op de koop toe bestellen tegen een echt scherpe prijs. Dat wij onze klanten over de hele lijn steeds willen voorzien van de best mogelijke prijs blijkt ook uit de verzendkosten die wij in rekening brengen. Niet alleen liggen deze standaard erg laag waardoor ze uw bestelbedrag nauwelijks beïnvloeden, vanaf een bestelbedrag van minimaal 100 euro nemen wij deze voor onze rekening! Het mag dan ook duidelijk zijn, heeft u nood aan één of meerdere XLR naar jack kabels en wilt u deze tegen zo interessant mogelijke voorwaarden kunnen bestellen? Dan bent u hier bij Viking Cable beslist aan het juiste adres!

Viking Cable Custom audio kabels
Dr. Ariensstraat 32 5554TR Valkenswaard NL
+31 (0)40 8437779 [email protected]