Betaalmethoden

iDEAL via Buckaroo

Wanneer u gebruikmaakt van internetbankieren bij Rabobank, ABN AMRO, ING, Fortis of SNS Bank, dan kunt u betalen via iDEAL. iDEAL is de gemakkelijkste en meeste veilige betaalmethode voor online betalingen. U betaalt via de bekende betaalomgeving van uw bank. Betalen via iDEAL is veruit de snelste manier om de betaling van uw bestelling te doen. Voor een iDEAL betaling betaalt u niets extra.
 

PayPal

Met PayPal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van PayPal. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald. U kiest in de kassa voor betalen via PayPal.
 

Vooruitbetalen per bank

U kunt ervoor kiezen om het totaalbedrag via een overschrijving over te maken aan Viking Cable. U dient dan zelfstandig de betaling te voldoen via internetbankieren of via een schriftelijke overschrijving. Wanneer u voor deze betaalmethode kiest, dan krijgt u alle betaalgegevens per e-mail aangeleverd. Voor een betaling die vooruit per bank geschiedt betaalt u niets extra.

Vooruitbetalen is een veilige manier van betalen die geen extra kosten met zich meebrengt. Wel zal het bedrag één of meerdere dagen onderweg zijn voordat het bij Viking Cable wordt bijgeschreven. Dit kan een vertraging opleveren in de levertijd van uw bestelling.
 

Rekeninginformatie Viking Cable

Rabobank: 1528 50 236
Tnv: Viek Gosen audio eng.
Iban: NL32 RABO 0152 8502 36
BIC: RaboNL2U
 

Bancontact/Mister Cash via Sisow

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruikmaken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Betalen met Bancontact/Mister Cash is eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald. U kiest in de kassa voor betalen via Bancontact/Mister Cash.
 

Betalen bij afhalen

Naast de bovenstaande betaalmethoden kunt u ervoor kiezen om gepast en contant te betalen als u uw bestelling komt afhalen bij Viking Cable. Afhalen bij Viking Cable kan alleen op afspraak. Bij afhalen worden er uiteraard geen verzendkosten in rekening gebracht.

Viking Cable Custom audio kabels
Dr. Ariensstraat 32 5554TR Valkenswaard NL
+31 (0)40 8437779 [email protected]