Verloopkabel / Split kabel

Verloopkabel / Split kabel

Hieronder vindt u Viking Cable’s gehele assortiment aan verloop- en splitkabels. Al deze kabels worden samengesteld met hoogwaardige Tasker en Neutrik onderdelen. Dit maakt dat alle onderstaande kabels kwaliteitskabels te noemen zijn. Viking Cable vindt het dan ook belangrijk om kwaliteitskabels te leveren. Als u meer wilt weten over een verloopkabel, kunt u op ‘Meer informatie’ drukken. Zit de verloopkabel naar uw wens niet tussen ons assortiment? Dan kunt u contact met ons opnemen voor een offerte op maat. Wij maken uw splitkabels in onze werkplaats graag volgens uw specificaties. Voor meer informatie klikt u op de button ‘Maatwerk’.

Splitkabels koopt u bij Viking Cable

Alle verloop- en splitkabels zijn standaard twintig centimeter lang. Als u een ander formaat wilt hebben, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Omdat wij kabels op maat maken, is een ander formaat mogelijk. Daarnaast is het mogelijk om uw splitkabel van kleurcodering te voorzien. Deze optie kunt u tijdens het bestellen selecteren. De codering wordt standaard enkel op de male connector aangebracht. Indien u dit anders wil, kunt u ook contact met ons opnemen. Dan maken wij uw splitkabels in onze werkplaats op maat.

Splitkabels

Bij Viking Cable bent u een het juist adres voor een kwalitatieve splitkabels. Wij verkopen enkel kabels van topmerken als: Keraf, Tasker, Neutrik, Titanex en Harting. Het bestellen van uw verloopkabel kan erg gemakkelijk door op de button ‘In winkelwagen’ te klikken. Al onze bestellingen worden altijd mét Track & Trace code verzonden. Viking Cable vindt het namelijk belangrijk dat uw bestelling goed verzonden wordt. Daarnaast hoeft u voor bestellingen boven de honderd euro geen verzendkosten te betalen. U kunt uw bestelling ook bij Viking Cable zelf ophalen in Valkenswaard. U kunt er hierbij voor kiezen om contant af te rekenen. Voor een verloopkabel of split kabel bent u bij ons aan het juiste adres!

Viking Cable Custom audio kabels
Dr. Ariensstraat 32 5554TR Valkenswaard NL
+31 (0)40 8437779 info@vikingcable.nl