RCA - Mini-jack kabels - Tasker C118RCA mini jack

Bij Viking Cable kunt u terecht voor verscheidene jack kabels. Alle soorten jack kabels hebben hun eigen kwaliteiten en zijn het meest geschikt voor verschillende soort toepassingen. De RCA mini jack kabel is bijvoorbeeld erg geschikt om makkelijk twee apparaten aan elkaar te koppelen om het geluid van de ene naar de andere bron te sturen. De RCA mini-jack is geschikt voor alle apparaten met een mini-jack uitgang (zoals vrijwel alle smartphones, tablets en bluetooth-speakers). Een toegankelijke en gebruiksvriendelijke kabel dus!

Over Viking Cable

Viking Cable is de expert in bekabeling voor audio-, licht- en hifi-toepassingen. In onze eigen werkplaats worden alle kabels, zoals uw microfoonkabel, multikabel of speakerkabel volgens de wens van de klant op maat gemaakt. We gebruiken uitsluitend audio kabels en connectoren van topmerken zoals Tasker, Neutrik, Syntax LK en Harting. Naast audio kabels leveren wij ook schuko stroomkabel van een zeer degelijke kwaliteit van Titanex en Keraf.

Alle producten van Viking Cable zijn met de hand samengesteld, gesoldeerd en gecontroleerd. Zo garanderen we de beste kwaliteit.

Online jack kabels bestellen

Een jack kabel kopen kan bij Viking Cable gemakkelijk. Als u een bestelling plaatst van boven de honderd euro, dan worden uw jack kabels gratis verzonden. Wij vinden het belangrijk dat uw bestelling zorgvuldig verzonden wordt, daarom maken wij te allen tijde gebruik van een Track & Trace code. Wilt u liever uw jack kabels zelf ophalen? Dat kan op afspraak bij Viking Cable in Valkenswaard. U kunt er bij het afhalen voor kiezen om uw jack kabels contant of gepast af te rekenen. Voor jack kabels kopen bent u bij Viking Cable overduidelijk aan het juiste adres.

Viking Cable Custom audio kabels
Dr. Ariensstraat 32 5554TR Valkenswaard NL
+31 (0)40 8437779 info@vikingcable.nl