RCA - Jack kabels - Tasker C121RCA Jack

Eén van de vele soorten RCA kabels die Viking Cable aanbiedt, is de RCA Jack. Bij Viking Cable kunt u terecht voor verscheidene RCA Jack kabels. Alle soorten jack kabels zijn op hun eigen manier geschikt voor verschillende doeleinden. Door op één van de producten te klikken, vindt u meer informatie over de desbetreffende RCA Jack. De RCA Jack kabel is bijvoorbeeld erg geschikt voor In ons assortiment hebben we bijvoorbeeld ook RCA naar jack en RCA female jack kabels. Voor de RCA naar 6,4mm jack kabels van Viking Cable wordt gebruik gemaakt van Tasker C121. Dit is een zeer degelijke dubbele kabel. Een ding is zeker: wilt u een RCA kabel kopen? Dan bent u bij Viking Cable aan het juiste adres!

Indien u behoefte heeft aan een kabelbinder kunt u die op dezelfde pagina als het gekozen product in de webshop aanschaffen. Deze klittenband kabelbinders zijn makkelijk en veelvuldig te gebruiken.

Over Viking Cable

Viking Cable is dé expert in bekabeling voor audio-, licht- en hifi-toepassingen. In onze eigen werkplaats worden alle kabels, zoals uw microfoonkabel, multikabel of speakerkabel volgens de wens van de klant op maat gemaakt. We gebruiken uitsluitend audio kabels en connectoren van topmerken zoals Tasker, Neutrik, Syntax LK en Harting. Naast audio kabels leveren wij ook schuko stroomkabel van een zeer degelijke kwaliteit van Titanex en Keraf. Alle producten van Viking Cable zijn met de hand samengesteld, gesoldeerd en gecontroleerd. Zo garanderen we de beste kwaliteit.

Voordelen van Viking Cable

Waarom u uw RCA Jack kabels bij Viking Cable zou moeten kopen? Bij ons krijgt u:

  • Handgemaakte kwaliteitskabels
  • Custom bekabeling op aanvraag
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • Alle mogelijke kabellengtes
  • Kwaliteits merken

Voor de RCA kabels van Viking Cable wordt gebruik gemaakt van het topmerk Tasker. De kabels zijn daarom van een goede kwaliteit. U kunt per kabel de gewenste lengte selecteren. Wilt u een kabel langer dan 25 meter? Dan kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice.

Online jack kabels bestellen

U kunt gemakkelijk jack kabels bij Viking Cable kopen. Wij vinden het belangrijk dat uw bestelling zorgvuldig verzonden wordt, daarom maken wij altijd gebruik van een Track & Trace code. Als u een bestelling plaatst van boven de honderd euro, worden uw jack kabels gratis verzonden. Wilt u liever uw jack kabels zelf ophalen? Dat kan op afspraak bij Viking Cable in Valkenswaard. U kunt er bij het afhalen voor kiezen om uw jack kabels contant of gepast af te rekenen. Voor jack kabels kopen bent u bij Viking Cable overduidelijk aan het juiste adres.

Viking Cable Custom audio kabels
Dr. Ariensstraat 32 5554TR Valkenswaard NL
+31 (0)40 8437779 info@vikingcable.nl