RCA kabel / tulp kabel

Op deze pagina vindt u ons assortiment aan RCA kabels, ook wel bekend als tulpstekker. Wij hebben een breed assortiment. Hieronder ziet u de vier soorten RCA kabels: RCA RCA, RCA Mini Jack, RCA Jack en RCA XLR. Als u op de afbeelding klikt, kunt u het hele assortiment bekijken. Voor de RCA kabels van Viking Cable wordt gebruik gemaakt van het topmerk Tasker. De kabels zijn daarom van een goede kwaliteit. U kunt per kabel de gewenste lengte selecteren. Wilt u een kabel langer dan 25 meter? Dan kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice.

Uw RCA kabel koopt u bij Viking Cable

Zoals reeds aangegeven verkopen wij onder andere RCA kabels van het merk Tasker. Wij vinden kwaliteitskabels namelijk erg belangrijk. Daarom verkopen wij ook kabels van de volgende merken: Neutrik, Keraf, Titanex en Harting. En als u een speciale wens heeft, is dat ook geen probleem. Viking Cable heeft een werkplaats waar alle kabels op maat gemaakt kunnen worden. Als u op ‘maatwerk’ links bovenin de pagina klikt, kunt u hier meer over lezen. Een ding is zeker: wilt u een RCA kabel kopen? Dan bent u bij Viking Cable aan het juiste adres!

RCA kabel kopen

Een RCA mini jack of een RCA kabel kopen kan bij Viking Cable erg gemakkelijk. Vooral als u een account aanmaakt. Door een account aan te maken, kunt u het betalingsproces een stuk sneller doorlopen. Dit doet u door op ‘mijn account’ te drukken. Als u op uw gewenste RCA kabel klikt en vervolgens op ‘Meer informatie’, dan kunt u uw product in het winkelwagentje plaatsen. De rest volgt dan vanzelf. Viking Cable vindt het belangrijk dat uw product veilig naar u verzonden wordt. Daarom maken wij altijd gebruik van een Track & Trace code.

Viking Cable Custom audio kabels
Dr. Ariensstraat 32 5554TR Valkenswaard NL
+31 (0)40 8437779 info@vikingcable.nl