DMX / Digital audio

DMX / Digital audio

Op deze pagina kunt u alle mogelijkheden met betrekking tot DMX en Digital audio vinden. Als u bij een DMX kabel op ‘meer informatie’ drukt, kunt u alle informatie betreffende de DMX kabel lezen. Wij hebben verschillende DMX kabels. Zo kunt u kiezen tussen zowel female als male en tussen normaal, verguld en haaks. Het is bij de DMX kabel mogelijk om de kabels van kleurcodering te voorzien. Als u op de gewenste DMX kabel klikt, kunt u die optie selecteren. De codering wordt enkel op de male connector aangebracht. Indien u dit anders wil hebben, kunt u dit aangeven. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een kabelbinder bij uw DMX kabel te bestellen. Het is een klittenband kabelbinder die makkelijk en veelvuldig te gebruiken is.

Koopt u bij Viking Cable

Wilt u een DMX kabel kopen? Dat doet u natuurlijk bij Viking Cable. Wij verkopen namelijk enkel kwaliteitskabels en connecteren. Dit doen wij door maatwerk of topmerken aan te bieden. Met maatwerk bedoelen wij dat in onze werkplaats uw wensen op maat worden gemaakt. Iedere kabel kan Viking Cable precies volgens uw specificaties maken. Met de topmerken bedoelen wij merken als Tasker, Titanex, Neutrik, Keraf en Harting. Een DMX kabel kopen doet u daarom bij Viking Cable.

Jack kabels kopen

Een DMX kabel kopen kan bij Viking Cable gemakkelijk. Als u een bestelling plaatst van boven de honderd euro, dan worden uw DMX kabels gratis verzonden. Wij vinden het belangrijk dat uw bestelling zorgvuldig verzonden wordt, daarom maken wij te allen tijde gebruik van een Track & Trace code. Wilt u liever de kabels zelf ophalen? Dat kan op afspraak bij Viking Cable in Valkenswaard. U kunt er bij het afhalen voor kiezen om uw DMX kabels contant of gepast af te rekenen. Voor DMX kabels bent u bij Viking Cable overduidelijk aan het juiste adres.

Viking Cable Custom audio kabels
Dr. Ariensstraat 32 5554TR Valkenswaard NL
+31 (0)40 8437779 info@vikingcable.nl